3 sjove facts om din baby

At få børn er en fantastisk oplevelse, som lige fra starten er fyldt med en hel masse dejlige overraskelser. Og der er nok en stor mængde ting, som du slet ikke vidste om din baby og som måske kan være brugbare i løbet af din tid sm forælder til et så lille barn!

De unikke ting i hverdagen

Vi ved nok alle sammen, at børn ikke har samme forståelse af, hvordan ting derude i verdenen virker. Det er især kendetegnet ved, at de tror, at det at se den samme ting flere gange gør, at det gør det til nøjagtigt den samme ting.

Hvad betyder det? Jo det betyder, at når din baby eksempelvis ser en fugl og så bagefter en lignende fugl, så vil den helt automatisk tro, at det er den samme fugl som før. Det tager faktisk hele 6 måneder før barnet får evnen til at skelne. Der går altså et stykke tid, før et lille barn indser, at der faktisk er mange forskellige fugle, som kommer og besøger det.

Prisen på et barn

Du vil med sikkerhed give alt til dit barn, uanset hvor meget det kommer til at koste. Og det er da også tegnet på, at du nok skal blive en kærlig og skøn forælder for dit barn – men hvor meget koster det egentligt at få et barn?

Jo, det er lidt forskelligt alt efter, hvilke tal, som du helt præcis bruger. Men vi kan sige, at mange analyser konkluderer, at det koster i omegnen af en million kroner og måske lidt ekstra. Dette betyder dog ikke en fordobling, hvis du får to børn, da mange køb kun laves én gang. Læs her om udgifterne til at have børn!

Børn smager mere på verdenen

Hvis du nogle gange tror, at din barn er lidt kræsen, når det er i de første måneder, så er det faktisk ikke ren indbildning. Det forholder sig nemlig sådan, at nyfødte faktisk har langt flere smagsløg ind vi voksne mennesker har.

Faktisk ligger tallet på omkring 10.000 smagsløg, og disse sidder overalt i munden på barnet. Det betyder altså, at når noget smager dårligt for en baby, så kommer det til at smage dårligt over det hele, og derfor kan det næsten være nemmere at være kræsen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar