Transporter børnene nemt og sikkert med cykeltrailer

CykeltrailerEn cykeltrailer er det rette valg for dig, der hurtigt og sikkert vil transportere dine børn rundt i hverdagen. Hægt den for eksempel fast på cyklen inden turen til indkøbscentret eller børnenes institution. Anhængeren til cyklen egner sig blandt andet godt til dig, der ikke har bil eller bor i en trafikeret by. Den er rummelig, behagelig og hyggelig for dine børn. Læs mere om cykeltraileren her.

Kør børnene til institution i en cykeltrailer

I en travl hverdag er mange forældre tilbøjelige til at køre deres børn til og fra institution i bil. Men der er faktisk mange fordele ved i stedet at investere i en cykeltrailer. Den er praktisk, hvis du bor i en by, hvor det kan være svært at finde parkeringsplads. Du risikerer heller ikke at sidde fast i myldretidstrafikken på vej til børnenes institution.

Et par daglige cykelture giver dig energi, frisk luft og forbedret kondition. Børnene får en sjov oplevelse. Samtidig sparer du penge og skåner miljøet ved at lade bilen stå.

Transport i al slags vejr

Cykeltraileren har et solidt design og kan anvendes i al slags vejr. For at gardere dine børn mod regn er det en god idé at investere i en cykelanhænger med vandtæt kalecher. Ellers kan du købe et regnslag som tilbehør.

I koldt klima kan du købe polstrede seler som tilbehør til anhængeren. Det er især vigtigt i mørke tider at sikre sig, at anhængeren er udstyret med reflekser. Det er også en god idé at vælge en cykeltrailer med synlige farver og flag, som kan ses i trafikken.

På sommerdage kan kalechen rulles op, så børnene kun er dækket af et insektnet, der er indbygget i mange cykelanhængere. Måske nyder du at tage børnene med på cykelferie eller længere udflugter på varme dage. Her kan det være praktisk med et ryglæn, der kan lænes tilbage i anhængeren, så barnet kan sove undervejs.

Anvend cykeltrailer fra vuggestue- til skolealder

I en godkendt cykeltrailer med fastspænding kan du nemt transportere op til to børn. Totalvægten for en cykeltrailer med personer og bagage må i reglen være højst 60 kilo. Skal den bruges af større børn, bør du sørge for god belastningsevne og plads. Du kan fint vælge en billigere model, hvis den kun skal tages i brug i en begrænset periode. En cykelanhænger af god kvalitet er derimod et must, hvis den skal anvendes gennem flere år.

Det er muligt at koble et babysæde til en cykeltrailer. Det kan blandt andet være nyttigt, hvis din baby skal køres til vuggestue eller dagpleje. Babysædet kan bruges op til 10-månedersalderen. Du kan også med fordel vælge en cykelanhænger med installeret fempunktssele. En fempunktssele kan strammes godt ind og øger sikkerheden.

Cykeltrailere kan forhandles i mange af landets cykelforretninger og forskellige webshops. God fornøjelse med at finde den rette anhænger til jer!

Relaterede artikler

1 kommentar

  1. Maja Svanborg
    28. januar 2019 at 15:11 - Reply

    God artikel vi er også stor fan af cykeltrailer, vores piger elsker at komme ud at køre.

Skriv en kommentar