Hvad ønsker jeg mig?

Spørgsmålet du stiller dig selv mindst 2 gange om året – “Hvad ønsker jeg mig?”

Som voksen kan det af og til være svært at finde ud af, hvad man ønsker sig. Det var en del nemmere, da man var barn – det var nemlig sådan omtrent det meste af legetøjskataloget. For hvad ønsker jeg mig? Jeg mangler jo ikke noget!

I denne artikel kan du måske få nogle idéer, der kan besvare det evindelige spørgsmål: “Hvad ønsker jeg mig?”

Hvad ønsker jeg mig til jul og fødselsdag?

hvad-oensker-jeg-migPersonlige gaver – her finder du smykker med dit barns håndaftryk, medaljon til halskæde du kan sætte billeder af dit barn i eller et personligt cover til din smartphone og meget andet.

Et “Hvad ønsker jeg mig?” kan af enhver mor med garanti nemlig besvares med “En personlig gave der betyder noget for mig”.

hvad-oensker-jeg-mig-kahlerTing til hjemmet fra f.x. Trendyliving. Her finder du bl.a. Kähler, Applicata, Hay og alle de andre kendte mærker.

Så hvad med at veksle dit “Hvad ønsker jeg mig?” til det mest trendy indenfor ting til hjemmet lige for tiden?

hvad-oensker-jeg-mig-massageHvad ønsker jeg mig? Jeg ønsker mig forkælelse!

Det kan være gavekort til noget wellness eller bare en biograftur. Find inspiration her

 

 

 

hvad-oensker-jeg-mig-dvdDVD-bokse. Det kunne være Venner, Sex and the City, Homeland, Dexter, Grey’s hvide verden

– eller hvad du nu ellers elsker at se.

 

 

 

 

hvad-oensker-jeg-mig-womanAbonnement på dit yndlingsblad.

Fx. Woman, Q, Vores Børn eller mange flere. Klik her

 

 

 

hvad-oensker-jeg-mig-phoneLir til din smartphone. Måske et nyt cover som er specialdesignet til netop dig? Læs mere her

Det er i hvert fald en af de ting i kategorien “Hvad ønsker jeg mig?” som i hvert fald jeg ikke lige selv var kommet på, var en god gaveidé.

Men jeg ville faktisk elske et specialdesignet cover.

 

 

 

Hvad ønsker jeg mig ellers?

Ting der igennem tiden har stået på ønskelisten hos mig er

  • Sofapuder
  • Sengetøj
  • Vaser
  • Pynteting
  • Praktiske ting til køkkenet – elkedel, minihakker, stavblender, brødrister. (Det er måske ikke så sexet, men alle tingene er enormt rare at have).

Min bedste gave nogensinde

Den bedste gave jeg nogensinde har fået, fik jeg af min søn på dengang 5 år. Jeg bor alene med mine børn og havde på daværende tidspunkt heller ikke en kæreste, der kunne hjælpe mine børn med at finde en gave til mig.

En dag var vi ude at handle ,og pludselig siger min søn: “Stop! Lad være med at kigge. Jeg skal bruge nogle penge. Og du skal gå. Jeg skal købe en fødselsdagsgave til dig!”

Han fik min pung, og jeg gik ud i supermarkedets indgangsparti og ventede. Han købte gaven og pakkede den fint ind – og jeg var nærmest grædefærdig, da jeg åbnede den.

I pakken lå det fineste sæt med håndsæbe og håndcreme i de flotteste krukker med silkesløjfer på. Det var så godt tænkt og virkelig tegn på, at min lille søn nøjagtigt vidste, hvad hans mor elskede. Jeg var både stolt over han selv havde fikset det og glad for gaven på én gang.

Hvad er en god gave for dig?

For mig er en god gave noget, jeg godt kan bruge, men ikke selv ville have købt. Når jeg spørger mig selv “Hvad ønsker jeg mig?” bliver det derfor ofte ting, der er i den lidt dyrere ende.

Det er f.x. fine ting til hjemmet. Jeg ville aldrig købe en ny vase, og derfor er det sådan en ting, jeg ønsker mig. Jeg er også rigtig dårlig til at bruge penge på mig selv – det bliver ofte børnene, der forkæles hjemme hos os; derfor er gavekort til biograftur inkl. børnepasning eller massage et kæmpe hit hos mig.

Når du spørger dig selv “Hvad ønsker jeg mig?”, hvad synes du så selv ville være en god gave? Del din idé med mig i kommentarfeltet nederst på siden.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar