GPS tracker til børn

Find ud af, hvor dit personlige guld befinder sig med en GPS tracker til børn.

Indrømmet: Det er nok sjældent, man ikke nogenlunde ved, hvor ens børn befinder sig.

Men der kan være situationer, hvor en GPS tracker til børn er handy at have.

Til sidst i artiklen får du et eksempel på dette med en træls historie, der heldigvis endte godt – og som du måske havde glemt fandtes?

GPS tracker til børn

gps-tracker-til-boernLille og praktisk GPS tracker til børn med mange funktionsmuligheder.

GPS’en er børnesikret med skruer, er vandtæt og udstyret med den mest nøjagtige sporingsteknologi på markedet.

Pakken indeholder

 • Væglader
 • Bæresnor til at tage om halsen
 • USB-kabel, så du kan tilslutte din GPS tracker til børn til pc’en
 • 1 Batteri
 • CD m. program og dansk manual

Du kan enten selv installere et SIM-kort eller bestille opsætning med i købet – så skal du bare tage din GPS tracker til børn ud af æsken efter modtagelse fra shoppen; og så virker den.

Læs mere her – du kan også betale i små rater, der passer dig.

Mini GPS tracker

gps-tracker-til-boern-stoerrelseMeitrak GPS tracker til børn er lille og praktisk og passer perfekt i en lomme – faktisk er den kun på størrelse med en lighter.

Det betyder også, at den ikke er generende for barnet at have på sig.

Denne type GPS tracker til børn anvendes også til tracking af demente, netop fordi den er så nem at have på sig uden man lægger mærke til det.

Hvad kan den viste GPS tracker til børn?

Der er mange funktioner i den lille GPS tracker til børn:

 • Trackeren er vandtæt.
 • Hastigheden er i top, så du får vist placeringen af barnet med minimal forsinkelse.
 • Casen er lukket med skruer, så barnet ikke kan åbne den og ved et uheld komme til at fjerne batterier og simkort
 • Denne GPS tracker til børn har tovejskommunikation, som man bruge uden headset – det betyder, at du kan tale til barnet , og at barnet kan svare dig tilbage direkte ned i GPS’en.
 • Mulighed for skjult aflytning af hvad der foregår i det lokale, som barnet befinder sig i.
 • Mulighed for at oprette et “afspærret hegn” kaldet GEO Fence. Simpelt forklaret betyder det, at du kan indtaste nogle koordinater barnet “må” opholde sig i. Forlader barnet området, får du en SMS på din mobiltelefon.
 • GPS trackeren kan enten bæres i den medfølgende snor om halsen, sættes fast i en livrem eller lægges i en lomme.
 • Den handy GPS tracker til børn fra Meitrak har to batterier – et eksternt du kan lade op og et indbygget batteri, der aktiveres, hvis det første batteri fjernes. Der er ekstra sikkerhed i at det indbyggede batteri ikke kan fjernes og det har en levetid på 60 timer.
 • GPS trackeren har indbygget overfaldsalarm, som aktiveres ved et enkelt tryk. Går alarmen får du straks besked på din telefon om, hvor barnet befinder sig.

Hvordan virker GPS trackeren?

Du kan bruge din GPS tracker til børn på flere måder.

Den nemmeste metode er at sende en SMS til det nummer, der er tilknyttet barnets GPS. Du modtager så en besked tilbage med et link til Google Maps svarende til det sted, hvor din GPS tracker til børn befinder sig.

Der er dog også mulighed for mere avancerede metoder at bruge GPS trackeren på.

Du kan, som nævnt tidligere i artiklen, opsætte et elektronisk hegn, så du får besked, hvis dit barn opholder sig udenfor det område, du har angivet som aftalt.

Derudover er der også mulighed for at finde historikken over barnets bevægelser indenfor en given periode. Det kan f.eks. være, du gerne vil vide, hvor dit barn har opholdt sig i løbet af dagen eller weekenden.

Hvem er en GPS tracker til børn til?

En GPS tracker til børn er oplagt til børn, der endnu ikke er gamle nok til at have en mobiltelefon, men alligevel befinder sig meget væk fra hjemmet i hverdagen.

Har barnet først en mobiltelefon, er det i langt de fleste tilfælde muligt at bruge en sporingsapp til samme formål.

Hvad bruger man en GPS tracker til børn til?

 • Er barnet kommer vel frem til SFO’en efter skole?
 • Er dit barn forsvundet i Legoland?
 • Har I lavet en aftale om, at skoven er forbudt område at lege i uden en voksen, fordi det er farligt?

I alle 3 tilfælde er det rart med en GPS tracker til børn.

GPS tracker til børn som overvågning?

Brugen af en GPS tracker til børn kan godt virke lidt kontroversiel – og det er den naturligvis også, hvis man bruger den som decideret overvågning.

En GPS tracker lægger naturligvis op til en form for overvågning, men alligevel skal man i mine øjne tænke sig om en ekstra gang.

Man kan eksempelvis som deleforælder godt have trang til at følge sine børns færden, når barnet er hos den anden forælder. Men husk på, at du i dette tilfælde er ude over dine egen enemærker – for når et barn er hos “den anden forælder”, har man som sådan ikke krav på eller ret til at blande sig, hvis man ved at barnet ikke lider overlast.

Desuden er det vigtigt for et barn at opleve, at forældrene har tillid til det – og det kan være svært, hvis man føler sig kontrolleret.

Brug trackeren som et sikkerhedsapparat

Brug i stedet for til overvågning jeres GPS tracker til børn som et supplement til den øvrige sikkerhed, der allerede omgiver barnet.

I har med garanti en autostol, jeres kemikalier og medicin placeret udenfor barnets rækkevidde, et net på havetrampolinen og et stakit rundt om jeres have ud til hovedvejen.

Med en GPS kan I se, at jeres barn opholder sig i trygge områder, og ikke mindst har I mulighed for at gribe ind, hvis barnet pludselig er et sted, det ikke bør være.

Dette kan du også bruge din GPS tracker til børn til

Da trackeren er så lille er den også god til at lægge i bilen. Så kan du spore denne, hvis den skulle blive stjålet. Det gælder i øvrigt også andre store genstande af værdi – f.eks. campingvognen, båden, barnevognen (Ja, dem stjæler folk desværre også…) eller din Christianiacykel.

Du kan også sætte jeres GPS tracker til børn i hundens halsbånd og bruge bl.a. funktionen med “elektronisk hegn” eller finde hunden, hvis den er løbet væk.

Kan du huske lille Holger, der blev væk?

Ja, det lyder jo som joke, men rent faktisk forsvandt en sød lille fyr på 3 år ved navn Holger i en skov i Nordjylland, da han var på skovtur med sine forældre.

Drengen var væk i over et døgn og natten over –  og hele landet holdt vejret og lettelsen var stor, da Holger endelig blev fundet igen.

Se det rørende klip med en GLAD indsatsleder, der bryder ud i et glædeshyl, da han konstaterer at Holger er fundet i god behold.

Hvad mener du om brugen af GPS tracker til børn?

Giv dit besyv med i kommentarfeltet nederst på siden.

 

Relaterede artikler

2 Kommentarer

 1. Lise Matthiasen
  10. juni 2018 at 20:57 - Reply

  Syntes det er en fantastisk ide

 2. Peer Ellehauge Moda
  11. februar 2022 at 11:31 - Reply

  Spørgsmål: Duer den i USA eller andre steder i udlandet?

Skriv en kommentar