Overtrækssko til baby

Investér i et par overtrækssko til baby – de er næsten et must.

Krav til overtrækssko

For købe de bedste overtrækssko til baby er der nogle krav, du bør overveje om dine overtrækssko overholder.

  • Overtræksskoen er vandtæt
  • Den valgte overtrækssko til baby kan snøres ind, så den også passer selvom babys fod lige nu er ret lille
  • Overtræksskoen har fór
  • Din overtrækssko til baby kan vaskes i vaskemaskinen

Overtrækssko til baby fra Bundgaard

overtraekssko-til-baby-bundgaardOvertrækssko til baby med blødt og varmt fleecefór. De kan snøres ind i toppen, så der ikke kommer hverken sne eller vand ind i overtræksskoen og er belagt med gummi udvendigt, så de ikke bliver unødigt slidte.

Gummiet fungerer i øvrigt også som en skridsikker belægning, så dit barn ikke falder på det måske glatte bryggersgulv, når I kommer indenfor igen.

Fås i 3 størrelser og kan vaskes i vaskemaskinen, når de trænger.

Læs mere her

 

 

Hvornår bruger man en overtrækssko til baby?

I dagplejen og vuggestuen kommer de små børn naturligvis også udenfor, men det kan være lidt svært at finde ud af, hvad man giver en baby på fødderne, når det er vådt og koldt.

Så længe den lille ikke kan gå helt sikkert, er gummistøvler og vinterstøvler for voldsomme til de små fødder. Derudover er de tit “stive” i både skaft og fod og kan dermed være ubehagelige at have på for barnet.

En overtrækssko til baby er derfor en rigtig fin løsning. Den er vandafvisende og holder fødderne tørre selv i regnvejr – og så er de ofte fórede, så den lille heller ikke fryser fødderne.

Med overtrækssko kan din baby sagtens kravle rundt udenfor uden at få kolde og våde fødder og dit barn kan endda også rejse sig op og gå med dem på. når dén tid kommer.

Hvad skal du undgå, når du køber overtrækssko til baby?

  • Børn elsker at lege i sand, og derfor bliver du i længden glad, hvis du undgår overtrækssko til baby med velcro. Sand og velcro er en meget dårlig kombination, da sand simpelthen ødelægger velcroen.
  • Undgå overtrækssko til baby uden fór. Selvom det ikke er decideret koldt i vejret, yder overtrækssko i regntøjsstof uden fór ikke varme nok for små babyfødder.

Mangler du også en flyverdragt?

Se Molo regnbue flyverdragt her eller læs artiklen Billige flyverdragter

 

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.