Personlige gaver


Nogle gange vil man gerne give noget helt særligt – find personlige gaver her.

Uanset om du leder efter en fødselsdagsgave, en julegave eller en gave til en særlig anledning er personlige gaver altid et hit. Det varmer, når nogen har tænkt på én – og så er det også meget rarere at få noget, der kun er ens eget unikke.

Personlige gaver med navn

personlige-gaver-haandklaedeGiv et håndklæde med enten navn eller kaldenavn! Her finder du ultrabløde håndklæder i meget høj kvalitet – og du kan vælge mellem flere forskellige farver, også på broderiet. Der er også forskellige skrifttyper, så du kan style dine personlige gaver, så de passer til modtagerens stil.

Se dem her

Design dit eget cover til din smartphone


Tilføj dine egne billeder og design dit eget cover. Både til iPhone og andre mærker.

Personlige gaver til din smartphone

 

Smykker med barnets håndaftryk

personlige-gaver-smykkerEller fodaftryk. Eller tegning! Dette er ganske enkelt den bedste ide til personlige gaver, jeg nogensinde er stødt på.

Læs mere her

 

Personlige gaver kan være foto på lærred

personlige-gaver-foto-laerredHvis du ikke vil gå malerivejen, kan du også nøjes med at få printet et almindeligt foto på rigtigt lærred. Billedet får et helt andet udtryk og det bliver rigtig flot – især med en ramme omkring. Også mulighed for at bestille flere personlige gaver på én gang og spare penge.

Læs mere her

Fotocollage med dine yndlingsbilleder

personlige-gaver-fotocollageModerne og lækkert designet collage af dine bedste billeder – utroligt mange muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Personlig collage

Ring med navn

personlige-gaver-ring-navnEn smuk sølvring med modtagerens (eller måske barnets, hvis det er en gave til mor?) navn udskåret er et nyt hit blandt personlige gaver.

Køb ringen her

Medaljon til dit eget billede

personlige-gaver-medaljonStort udvalg af smukke medaljoner, du kan sætte dit eget billede i og bære om halsen i en halskæde. Rigtig sød gaveidé indenfor personlige gaver til både mor, mormor, moster, faster eller veninden.

Der er masser af flotte medaljoner her

3D-foto i glas

personlige-gaver-foto-i-glasSmuk måde at forevige dit yndlingsbillede på. Der er også mulighed for at få indgraveret navn, dato, begge dele eller noget helt andet.

Foto i glas

Personlige portrætmalerier

personlige-gaver-maleriFå malet et rigtigt maleri med udgangspunkt i dit yndlingsfoto.

Portrætmaleri er personlige gaver på den nemme måde

Personlige gaver til baby

Som barselsgave ellers dåbsgave vil man oftest gerne give noget helt særligt – og ikke mindst personligt.

Find personlige gaver til baby her:

Babyting med navn

Babytæpper med navn

Ideer til dåbsgaver

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.