Babytæppe med navn


Flotte og unikke babytæpper med navn – perfekt gaveidé.

Leder du efter en rigtig god gaveidé til enten barselsgave eller dåbsgave, er babytæpper med navn en oplagt mulighed.

Du finder babytæpper med navn til både drenge og piger – og med mulighed for at tilføje fødselsdag, længde og vægt samt stjernetegn.

Helt generelt er babyting med navn en god idé, hvis du leder efter den perfekte gave til enten dit eget barn, niecen, barnebarnet eller noget helt fjerde.

Babytæpper med navn – de klassiske

Disse babytæpper med navn egner sig både som legetæpper, som barnevognstæpper eller sengetæpper. De har vævede mønstre med bamser, stjerner, kaniner eller barnets stjernetegn. De klassiske babytæpper med navn fås både i lyserød, lyseblå og sandfarvet.

babytaepper-med-navn-lyseroed

babytaepper-med-navn-graa         babytaepper-med-navn-brun

shop-knap

Babytæpper med navn i fine farver

Den ene side af de farvestrålende babytæpper med navn er lavet af blødt bomuld med et stilfuldt, enkelt grafisk mønster og den anden side består af lækker ensfarvet fleece. Udover barnets navn kan du også få broderet barnets fødselsdato på babytæppet.

babytaepper-med-navn-groenbabytaepper-med-navn-orangebabytaepper-med-navn-sand

shop-knap

Babytæpper med navn og broderede figurer

Flot, vævet og riflet stof med broderede figurer samt broderet kant. Disse babytæpper med navn er retro på den fine måde og kan bruges som både legetæppe, barnevognstæppe og sengetæppe. Babytæppet passer med sine grønne nuancer til både drenge og piger.

babytaepper-med-navn-figurerbabytaeppe-med-navn

shop-knap

Babytæpper med navn og stjerner

Stjerner er toptrendy og her finder du babytæpper med navn og fine stjerner. Babytæpperne er lavet af fleece og er derfor både varme og bløde. Den ene side er enten pink, blå eller grå med hvide stjerner – og på den anden side af de flotte babytæpper med navn er farverne omvendt.

Brug de bløde babytæpper med navn i barnevognen eller klapvognen på kølige dage.

babytaepper-med-navn-stjerner-pink babytaepper-med-navn-og-stjerner-graababytaepper-med-navn-fleece-graa

shop-knap

 Vigtigt at huske, når du køber babytæpper med navn

Alle tekstiler til baby skal kunne vaskes i maskinen. Det meste stof er overfladebehandlet med kemiske stoffer, som kan genere babyens hus og gøre den kløende, hvis stoffet ikke vaskes først. Det gælder både babytøj og babytæpper med navn og i særdeleshed det stof, der kommer i direkte berøring med babyens hud.

Derudover er det naturligvis også vigtigt, at at tæppet kan vaskes, hvis der skulle ske et uheld involverende gylp eller dét, der er værre.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.