Idéer til barselsgave

En barselsgave kan være mange ting.

Og på et eller andet tidspunkt, kender du en kvinde der lige har født sin lille guldklump – eller snart skal gøre det.

Så skal du selvfølgelig finde en gave til hende, for det at føde et nyt lille vidunderligt liv kræver gaver og opmærksomhed.

Men hvad skal man så give i gave til sådan en glædelig begivenhed?

Der er et hav af forskellige muligheder, og valg man kan tage, når man skal give en lækker barselsgave, og som regel er det ret pludseligt, at man skal finde noget, også selvom man egentlig har vidst i lang tid, at der kan være en fødsel på vej.

Her får du barselsgave ideer som både kan være praktiske, er en særlig gave eller simpelthen er den gode gaveide til hende.

Den traditionelle barselsgave

barselsgave-babyMan kan købe det traditionelle børnetøj til den lille ny, for så går man aldrig helt fejl i byen, da det er den sikre og dejlige gaveide for alle nybagte forældre.

Det forudsætter selvfølgelig, at man kender til barnets køn, så hvis du ikke kender til kønnet på forhånd, kan du satse på søde unisex bodystockings, som er noget alle vordende forældre kan bruge.

Du kan finde en masse søde bodystockings på House-of-kids.dk hvor du også kan finde alt muligt andet lækkert babytøj.

Sjove billeder eller babyting med navn

Udover babytøj som altid er den sikre barselsgave, kunne du satse på en sjov og rigtig sød gaveide med Milestone baby kort.

Dette er en pakke med 30 kort som skaber dejlig liv, og hvor man følger barnets liv, hvilket gør det nemmere at huske med påskrevet tekst og dato så det er klar til at blive postet de sociale medier, og kan ogsåsamles i en sød mappe til varigt minde.

Alternativt, hvis du kender barnets navn, så kunne en sød gaveide til de nybagte forældre være babyting med navn.

De fleste forældre elsker navnet på deres nye lille guldklump, så en bamse med fødselsdato og navn, legetøj, suttekæder, sutter, sengetøj eller andet vil være en overraskede sød gave, som enhver forældre vil sætte pris på.

Husk en barselsgave til mor – hun har også fortjent det

barselsgave-morSelvfølgelig vil den nybagte mor blive glad for alle gaver, og babytøj eller ting til babyen er super dejligt at få, men en af de bedste barselsgaver at give til en kvinde, der lige har født et barn, er en personlig gave til hende.

At give den nybagte mor noget specielt lige til hende, vil vække en glæde indvendigt om, at der er tænkt lige præcist på hende.

Det vil være ekstra lækkert for hende på denne tid, hvor en kvinde måske føler sig knap så lækker ovenpå de hårde anstrengelser med at kroppen lige at flået fra hinanden hvilket en fødsel i bund grund jo føles som om, så en personlig gave vil varme dejligt.

Det du kan give hende, behøver ikke at være ekstravagant eller andet, så du kan f.eks. give en lækker bodylotion eller måske gå efter at give et gavekort til en lækker fodmassage, almindelig massage eller andet lækkert wellness, der sætter hende i højsædet.

Du kan finde gode oplevelsesgaver på Shopsites, hvis du mangler mere inspiration til at finde den rigtige wellness gave til hende.

Der findes et hav af muligheder for gaveideer, som man kan give til nybagte forældre, men de nævnte vil altid skabe glæde – og især den personlige barselsgave til den nybagte mor er en god ide, som med garanti vil blive taget godt imod.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar