Navnemærker til tøj

Smarte navnemærker til tøj, der bare skal stryges på – og vupti!

Navnemærker til tøj er en nødvendighed


“Husk navn i tøjet!”

Sådan står der ikke så sjældent på børnehavens whiteboardtavle, i pakkelister til koloni og lejrskole samt i den opstartsfolder, du modtager, når dit barn skal starte i institution.

Det er ikke noget pædagoger og lærere skriver for at genere forældrene (som ellers har rigeligt at huske i forvejen) men ganske enkelt en nødvendighed.

Forestil dig en garderobe med 40 forskellige skabe og en masse børn, der bare lægger deres tøj, hvor det passer dem. Hvordan skal pædagogerne kunne vide, hvis lyserøde luffer, der er Idas – hvis altså ikke børnenes udstyr er påført navnemærker til tøj?

shop-knap

Navnemærker til tøj sørger for du selv kan skelne

Som mor ved du godt, at der er en del tøj, der er ret populært, og måske hænger der 6 Molo regnbue flyverdragter i dit barns institution. Alle i str 98. For at sørge for, du får den rigtige med hjem, er det igen smart med navnemærker til tøj.

Navnemærker til tøj, der bare skal stryges på

Det bliver virkelig ikke nemmere – du bestiller online og får leveret navnemærker til tøj, som du selv designer. Jo flere du bestiller, jo billigere bliver det.  Som eksempel koster 100 navnemærker til tøj 129 kroner.

Du kan selv vælge skrifttype og endda en figur, så barnet ikke behøver læse, men bare vide at tøjet med en pirat på mærket er “mit”.

Køb navnemærker til tøj her

Disse navnemærker til tøj kan anvendes på alle typer stof – det eneste du skal være opmærksom på er, at du ikke skruer temperaturen på strygejernet for højt op, så eksempelvis nylon smelter.

Det tager kun 10 sekunder at stryge navnemærker til tøj fra Ikast Etiket på, da bagsiden af navnemærket har indbygget lim, der opløses ved den varme, strygejernet tilfører. Når navnemærket er kølet af, stivner limen og navnemærket bliver således siddende.

Fordelen ved navnemærker til tøj

– De falder ikke af i vask – hvis du bare skriver navn med en sprittusch falmer farven hurtigt og du skal til at skrive igen
– De kan ikke pilles af og du undgår dermed tyveri af dit barns tøj. (Og jo – desværre findes typerne, der er ligeglade med at dit barn skal gå hjem uden jakke, hvis de selv står og mangler til deres eget barn).
– Det er nemmere for dit barn at kende sit eget navn, når det er skrevet med trykte bogstaver.

 Sådan bruger du navnemærker til tøj

Navnemærker til tøj fra Ikast Etiket kan du købe her

Tips til navnemærker til tøj

  • Arver eller deler børnene i jeres familie tøj er det en god idé at skriver “Familien Christensen” i tøjet i stedet for barnets navn. Kombinér eventuelt med en figur, så barnet alligevel kan kende sit tøj, selvom navnet ikke er genkendeligt for barnet. Hjemme hos os har begge børn eksempelvis nogenlunde samme størrelse handsker, fordi de er så tæt på hinanden aldersmæssigt. Jeg har købt en stak sorte handsker af den slags, der kan vende begge veje og sat navnemærker til tøj i dem og netop skrevet vores efternavn. Så skal jeg bare finde to i stakken om morgenen og ikke eftersøge hele huset efter to specifikke handsker. Du finder sorte magiske handsker til kun 25 kroner og fri fragt her
  • Skriv navnet med STORE blokbogstaver – de er nemmere at genkende for små børn end små bogstaver
  • Bestil gerne rigeligt og spar penge på dén måde. Du får hurtigt brugt 100 mærker!
  • Navnemærker til tøj bruges hjemme hos os til både huer, handsker, halstørklæder,  jakker, håndklæder, tøj, sko, gummistøvler, tasker, bamser, lagener og tæpper. Ja praktisk talt alt, børn har brug for, når de enten skal i institution eller på overnatning.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.