Betingelser for brug af siden

Ophavsret

Alle billeder anvendt på baby-og-boern.dk tilhører enten mig eller er venligst udlånt af ann0ncører og gæstebloggere. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med mine samarbejdspartnere eller mig.

Al tekst er udarbejdet af mig, medmindre andet er angivet.

Teksterne må ikke gengives online på nogen tænkelig måde, i nogen tænkelig sammenhænghverken i komplet form eller som uddrag.

Til gengæld må du linke alt det du vil til baby-og-boern.dk, hvis du ser noget, du gerne vil dele med andre.

Har du lyst til at bruge noget af min tekst offline, er du velkommen til at sende en mail

Kommentarer

Alle kommentarer skal godkendes af mig, før de bliver vist. Det skal de, fordi jeg ikke ønsker stødende, sproglig og anden uheldig adfærd på min side.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at godkende kommentarer uden yderligere forklaring.

Cookies

Når du besøger baby-og-boern.dk accepterer du, at siden anvender cookies.

Det gør stort set alle sider på internettet og der er ikke noget farligt i det.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille stump kode, der gemmes i din browser (som er det program du bruger til at gå på internettet med). Der er ingen risiko for virus eller andet snavs fra helt almindelige cookies.

Cookien bruges til at gøre din oplevelse på internettet meget nemmere for dig. Eksempelvis sørger cookies for, at du ikke altid skal indtaste dit brugernavn og dit kodeord, når du besøger facebook – og når du googler, kan du se hvilke sider, du allerede har besøgt.

Cookies er også ret smart for mig, der ejer baby-og-boern.dk

Jeg kan nemlig finde ud af, hvor mange skønne læsere jeg har, hvilke artikler der blev læst flest gange og hvordan du fandt frem til baby-og-boern.dk. Det er ting, jeg gerne vil vide – for jo mere jeg ved om min læsere, jo bedre kan jeg gøre siden.

Men så stopper det også. Jeg kan ikke få adgang til din computer, jeg kan ikke se dine koder eller hvad du ellers har googlet de sidste uger – så cookies invaderer på ingen måde privatlivets fred. Jeg kan heller ikke se, hvad du hedder, hvor mange børn du har og hvad du arbejder med.

Kan du bruge baby-og-boern.dk, hvis du ikke accepterer cookies?

Ja, men du skal selv sørge for at slå lagring af cookies fra i din browser. Gør du ikke dét, accepterer du, at jeg anvender cookies på min side.