Fastelavnskostume – udklædningstøj til børn


Find et sjovt, anderledes eller billigt fastelavnskostume til dit barn.

Du behøver ikke lave årets fastelavnskostume selv

Det er ikke altid, man har tid til selv at lave et fastelavnskostume – og så er det jo dejligt, der er masser af muligheder for sjove kostumer online, så man ikke behøver putte sit barn i en Darth Vader dragt eller prinsessekjole år efter år.

Ikke at der er noget galt i dét – for det handler jo om, at barnet er lige præcis dét, barnet drømmer om. Men også børn har af og til brug for anden inspiration end de kan finde i den lokale legetøjsbutik, som ofte ikke har et særlig stort udvalg. Desuden er det sikkert også sjovere for barnet, at der ikke er 7 ens kostumer i klassen.

Fastelavnskostume til dreng eller pige

Hånden på hjertet, så må børn vel klæde sig ud som de vil til fastelavn – det er jo netop udklædning, der er i fokus. Dermed er det også lidt svært at dele fastelavnskostumer op i drengemodeller og pigemodeller.

Det er dog gjort for nemheds skyld alligevel – men se det som en service og ikke en begrænsning. Der er intet galt i at være prinsesse, hvis man er dreng eller Postmand Per, hvis man er en pige.

Fastelavnskostume til dreng

Fastelavnskostume til pige

Sjove og anderledes fastelavnskostumer

De traditionelle valg indenfor fastelavnskostumer er umiddelbart prinsesser og superhelte. Men der findes faktisk masser af sjove alternativer.

I år skal min søn være mobiltelefon.

Du kan se mange flere sjove kostumer her

fastelavnskostume-farvekridtfastelavnskostume-pizzafastelavnskostume-ghostbustersfastelavnskostume-angrybirds

shop-knap

Danmarks største udvalg af fastelavnskostume til børn

fastelavnskostume-humlebiHvis du virkelig vil udfordres på, hvad du troede var muligt indenfor udklædning, skylder du dig selv at slå et smut forbi partykostumer.dk. Der er over 500 forskellige slags kostumer til børn og baby. Dertil kommer alt tilbehøret til et fastelavnskostume samt kostumer til voksne.

Der er både prisvenlige fastelavnskostumer og de lidt mere pebrede. Men én ting er sikkert – du skal nok finde noget, du kan bruge.

Shoppen har desuden rigtig ofte tilbud på mange dragter.

 

shop-knap

Fastelavnskostume fra Aura4Laura

fastelavnskostume-heksMindre, men fint udvalg af fastelavnskostumer til rimelige priser.

Find fastelavnskostumer fra omkring 200 kroner.

Se mere her

shop-knap

Billigt fastelavnskostume

fastelavnskostume-tigerDet behøver ikke koste ret meget at give dit barn et fint fastelavnskostume. Du kan fx. få en tigerdragt for under 200 kroner.

Her finder du billigt fastelavnskostume og fastelavnstilbehør

shop-knap

Fastelavnskostume til børn fra 129 kroner

fastelavnskostume-til-boern-screamHos Eurotoys.dk finder du masser af fastelavnskostumer til dine børn. Der er masser at vælge imellem, også billige fastelavnskostumer.

Faktisk kan du finde udklædningtøj fra kun 129 kroner.Fx. kan du finde dette seje spøgelseskostume inkl. maske til kun 149 kroner.

shop-knap

Værd at huske, når du køber et fastelavnskostume

  • Et fastelavnskostume kan bruges flere år i træk. Mange af størrelsesinddelingerne spænder over 2-3 år og kostumerne kan derfor bruges af barnet (eller søskende) flere år i træk. Du kan også brug det som Halloween kostume.
  • Kostumet kan bruges til leg, når fastelavnsfestlighederne er overstået. Børn elsker at klæde sig ud
  • Fastelavnskostumer er en oplagt gaveidé også uden for sæsonen – netop fordi børn synes rollelege er sjove
  • Køb fastelavnskostumerne i god tid – der er run på i februar måned og der bliver desværre hurtigt udsolgt af de sjoveste kostumer
  • Spørg barnet, hvad det har lyst til at være – eller kig evt. på nettet sammen. Det giver også barnet gode idéer, for de fleste vil sikkert ved første indskydelse være noget fra Star Wars eller prinsesse.

Nemme hjemmelavede fastelavnskostumer

Er du for sent ude? Og er alle de flotte dragter væk? Eller begynder fastelavnsfesten om 3 timer?

Du kan med helt almindelige ting i hjemmet sagtens få flikket et fastelavnskostume sammen uden de store kreative færdigheder.

Fodboldspiller

Spiller dit barn fodbold? På med fodboldtøjet, mal lidt skæg eller skægstubbe og giv barnet en bold med under armen.

Kat

En kat kan hurtigt fikses. På med en sort trøje, et par sorte strømpebukser. Snup en hårbøjle, klip nogle ører i sort karton og sæt dem fast. Halen laves af enten en lang strømpe fyldt med vat, som fæstnes på en stofelastik – som bindes rundt om maven på barnet.

Mus

Samme princip som ovenfor, men vælg hvidt tøj, lav museører på hårbøjlen og brug et stykke reb eller et snørebånd som hale.

Spøgelse

Hvidt lagen, huller til øjnene og vupti.

Spillekort

Tag et hvidt lagen. Læg det dobbelt og klip hul til hovedet. Mal røde hjerter og tal (eller sorte sparer og tal) på begge sider med en sprittusch.

Rummand

Pak junior ind i sølvpapir. Lav eventuelt også et par “følehorn” af sølvpapir og sæt dem fast på en hårbøjle.

Hvilket fastelavnskostume skal dit barn have i år?

Hvad skal dit barn klædes ud som i år – og er det noget nyt eller bare, som det plejer?

Min søn skal være mobiltelefon. Vi har simpelthen købt en dragt til formålet. Sidste år var han cowboy efter eget ønske.

Min datter skal være fe – og det er nok et lidt mere klassiske fastelavnskostume. Sidste år var hun prinsesse og det er da om muligt endnu mere almindeligt.

Hvad med dine børn? Deltag i kommentarfeltet nederst på siden.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar