Julegaver til børn

Julegaver til børn, som er både holdbare og fuld af legeværdi – i lang tid!

Du smutter videre til shoppen, hvor du kan købe gaverne, ved at klikke på billederne.

De fleste børn ønsker dig det meste legetøj, der findes i kataloget fra Toys R’ Us og BR – desværre er meget af legetøjet bare ikke særligt holdbart i længden og interessen daler hurtigt.

Derudover svarer prisen sjældent til legeværdien og som voksen kan det godt være temmelig træls at købe julegaver til børn som enten går i stykker efter et par dage, eller kun er sjovt en måneds tid.

Derfor får du her nogle forslag til gode julegaver til børn, som er af høj kvalitet, men alligevel kan fås til ganske rimelige penge

Julegaver til baby

Julegaver til børnHvis børnene er helt små og endnu ikke er begyndt at forstå konceptet med gaver – eller måske ikke engang selv kan pakke gaverne ud – er det en god idé at begrænse antallet af gaver.

I stedet kan I forære penge til barnets børneopsparing i stedet. Det vil i længden være en meget bedre gave end en hel bunke legetøj til en lille baby, som slet ikke aner, hvad der foregår alligevel.

Skulle I alligevel have lyst til at købe en rigtig gave, så tænk fremad og køb julegaver til børn, som kan bruges senere.

Julegaver til børn på 1-3 år

I denne alder er børnene begyndt at udforske og bruge deres krop til mange flere ting end at kravle – og derfor er julegaver til børn der styrker motorikken altid et hit.

LegetøjstraktorLegetøjstraktor

Du kan finde legetøjstraktorer i flere størrelser og i alle de tænkelige traktormærker, du kan komme i tanker om.

Både med og uden pedaler, afhængigt af dit barns alder.

Du finder dem her

WheelybugWheelybug

Wheelybugs er super sjove at køre på, fordi hjulene kan rotere 360 grader.

6 forskellige modeller og farver.

De findes i 2 størrelser og hvilken størrelse du bør vælge, kan du læse i denne artikel

LegeværktøjLegeværktøj

Børn elsker at efterligne de voksne  og uanset om det hjemme hos jer er far eller mor, der er familiens handy sidekick vil legeværktøj være et kæmpe hit.

Jeg har allerede lavet en artikel om alle mulighederne, som du finder her

musikinstrumenter-til-boernMusikinstrumenter til børn

Kærligheden til rytmer starter allerede hos barnet, når det ligger i sin mors mave og kan høre hendes hjerte slå taktfast.

Musikinstrumenter er et hit – uanset om du vælger en legetøjsguitar eller et af de andre musikinstrumenter til børn

Fiskestang til børnFiskestang til børn

Tag junior med ud at fiske – det kan man sagtens gøre, selvom det er koldt og man får et fantastisk samvær, når man i fred og ro sidder og fanger sin aftensmad.

Find fiskestænger til børn her

BørnetabletBørnetablet

Få din iPad for dig selv og forær en af de rigtig gode julegaver til børn – nemlig en billig børnetablet.

Den er skabt til klodsede hænder og børn, som ikke skal have adgang til ubegrænset download af alt muligt.

Gå til alle modeller her

Andre julegaver til børn

Selvom det måske kan være en smule underligt at forære udendørs legetøj til jul, som primært henvender sig til leg i haven, så kan der være god mening i det alligevel.

Min søn har eksempelvis fødselsdag i januar, og hvis han skal have rulleskøjter, bliver han nødt til at få dem i gave i enten december eller januar – medmindre vi vil forære ham nogen udenfor de gængse “gavedage”.

Heldigvis kan de kolde måneder i Danmark jo sagtens være tørre, så bare fordi du giver rulleskøjter til børn i julegave, kan det i de fleste tilfælde sagtens bruges allerede i juledagene.

Udendørs legetøjUdendørs legetøj til børn

Der er masser af muligheder for at lege udendørs, og jeg synes, at mine børn har en tendens til at fravælge den friske luft til fordel for leg ved computeren – og så må jeg jo give dem nogle sjove alternativer.

Find dem i denne artikel

Gaver til børnebørnEndnu flere gode julegaver til børn!

Jeg har lavet en guide til bedsteforældre, hvad de kan forære deres børnebørn – og rent faktisk gælder de mange gavetips alle.

Så har du lyst, eller behov for flere idéer, kan du gå til artiklen Gaver til børnebørn

Hvad skal dine børn have i julegave?

Fortæl os det i kommentarfeltet nederst på siden – måske snupper vi andre idéen om dine julegaver til børn og sender en kærlig tanke som tak.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar