Wheelybug


En flot og sjov wheelybug er noget af verdens bedste legetøj.

Originale, håndlavede og ofte på tilbud. Find din nye wheelybug her.

Wheelybug mariehøne

Sød mariehøne i enkelt, stilrent design – men alligevel med friske farver.

wheelybug-mariehoene-lille wheelybug-mariehoene-lille

 

Wheelybug bi

Den glade, solgule farve passer perfekt til den dybe sorte – og så er det jo kun heldigt det er lige præcis de farver en rigtig bi har.

wheelybug-biwheelybug-bi

 

Wheelybug ko

Tankerne bliver ledt hen på en græsmark med disse søde køer. Måske endda den kagedåse med is, man kunne få fra HjemIs i barndommen…

wheelybug-kowheelybug-ko

 

Wheelybug mus

Lækre, lyserøde øer får den musen til at se nysgerrig ud. Og hvorfor skulle man ikke være det, når man skal udforske verden med et barn på ryggen.

wheelybug-muswheelybug-mus

 

Wheelybug gris

Sød tryne, nuttede ører – og naturligvis med en krølle på halen.

wheelybug-griswheelybug-gris

 

Wheelybug tiger

Buskede ører og skæg som er blødt at røre ved og flotte tigerstriber gør denne model helt uimodståelig.

wheelybug-tigerwheelybug-tiger

 

Wheelybug i to størrelser

Du kan få wheelybug i to forskellige størrelser. Den lille er til børn fra 1 år og opefter. Den store er til børn fra 3 år og opefter.

Den kan bruges i mange år og selv børn i skolealderen synes den er sjov. Jeg kender faktisk også en mor, der tager en tur af og til.

En lille verden af dyr

De søde wheelybugs er søde, runde og måske lidt småbuttede dyr på hjul. Du finder både en mariehøne, en ko, en gris, en tiger, en mus og en bi. De mest populære er mariehønen og koen, hvis man kigger på, hvad der søges mest på online. Årsagen er nok, at de passer til begge køn og er nemt genkendelige for børnene.

Derudover er de enkle og tidløse i deres designs – og man har som forældre rent faktisk lyst til at have barnets nye køretøj stående fremme i stuen.

Både mariehønen og koen har sjove følehorn monteret på fjedre, så de kan hoppe, når barnet kører over forhindringer eller bare har lyst til at give dem et lille svirp.

Hvad kan en wheelybug?

En wheelybug er et meget fleksibelt køretøj. For det første kan den bruges både indendørs og udendørs. Hjulene  er lavet af et materiale, der ikke laver mærker på gulvene og så larmer de heller ikke, når din wheelybug kører på eksempelvis et parketgulv – i modsætning til eksempelvis en gåvogn med plastikhjul.

Hjulene kan dreje 360 grader, så den lille mariehøne, bi, mus, gris eller tiger både kan køre fremad, til siden og rundt i ring. Den er nem at styre for selv helt små børn – og så er de bare søde at kigge på.

Sædet er polstret, så det er dejlig blødt at sidde på og er nemt at gøre rent. Den skal bare tørres over med en fugtig klud. Der er heller ingen små hjørner, der kan samle sig snavs i.

Det fine køretøj til baby har desuden bløde afrundede kanter, så dit barn ikke slår sig unødigt og er i øvrigt håndlavet.

Vælg den originale wheelybug

Vær opmærksom på, at der findes kopier overalt på nettet. Kopierne sælges til fuld pris og derfor er det endnu mere træls ikke at få en original. De wheelybugs der er linket til ovenfor er originale og håndlavede.

Tilbud på wheelybug

Du kan af og til være heldig at finde wheelybug på tilbud – et af de steder, der ofte kører med nedsat pris finder du her.

Igen – sørg for at være opmærksom på, at du ikke køber en kopi!

Skal jeg vælge den lille eller den store wheelybug?

Det er vigtigt at kørestøjet passer til dit barn. Hvis du køber den for stor er den svær at manøvrere med for et barn på et år. Omvendt er det også træls at købe den for lille, da tiden hvor barnet kan bruge sin wheelybug uden besvær er kort.

Det bedste bud er derfor: Er det til en 1-års fødselsdagsgave, så køb den lille. Er det til en 2-års fødselsdagsgave, så køb den store.

Den lille er 20 cm høj, den store er 26 cm høj. Det lyder måske ikke så meget, men når man kun er 80-100 cm høj er 6 centimeters forskel en hel del.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.