Molo regnbue flyverdragt og jakke

Det elskelige regnbuefarvede vintertøj fra Molo er på hylderne.

Molo regnbue er børnetøj med knald på

Molo kan noget med farver og print og har altid været mit favoritmærke, når jeg har skullet shoppe tøj til børnene. Jeg elsker det finurlige, det skæve og det festlige ved Molo’s univers.

Det ubetinget fedeste Molo nogensinde har præsteret er deres serie Molo regnbue. De flotte, klare farver passer perfekt til børn med spræl i og man kan ikke undgå at blive i godt humør af dem. Desuden er børnene også nemme at få øje på i både trafikken, på legepladsen og i særdeleshed i snevejr.

Molo regnbue flyverdragt til baby

molo-regnbue-flyverdragt-baby

Molo regnbue flyverdragt til børn

molo-regnbue-flyverdragt

Molo regnbue jakke til baby

molo-regnbue-jakke-baby

 

Molo regnbue jakke til børn

molo-regnbue-jakke-boern

Molo regnbue elefanthue

molo-regnbue-elefanthue

Molo regnbue luffer og vanter

molo-regnbue-vantermolo-regnbue-luffer

Molo regnbue holder år efter år

Første gang jeg så Molo regnbue var for 7 år siden, da min søn blev født. Sug det lige ind – hvor mange mønstre overlever i 7 år og er stadig lige populære?

Derudover er Molo regnbue en serie af unisex produkter uden at være kedelig i farverne. Det meste unisex tøj er brunt i farverne, så det passer både drenge og piger. Det er Molo regnbue ikke – det er en palette af farver med knald på. Og Molo regnbue er hverken for fimset eller for drenget. Det passer alle og nogle gange kunne man som voksen måske godt ønske sig at der også blev produceret eksempelvis bare en regnjakke til voksne. Vi skal jo også ses i trafikken!

Molo regnbue er vintertøj af høj kvalitet

Molo regnbue er slidstærkt børnetøj som holder hele vinteren, selvom børn kan være ret hårde ved deres overtøj. Stoffet er slidstærk, sømmene er tapede og flyverdragter og jakker fra Molo har mange små finesser.

En Molo regnbue flyverdragt er ikke den billigste løsning, når det gælder vintertøj til børnene – men den er til gengæld holdbar, kan arves igennem flere børn pga. den høje kvalitet – og så er de i øvrigt nemme at sælge videre på det brugte marked.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.