Football Manager – Spillet alle drengene elsker!

Football ManagerLivet som far er skønt og dejligt, og familien er ens et og alt. Alligevel kan det være rart at have noget godt at koble fra med en gang imellem. Her er Football Manager blevet en vaskeægte tidsrøver for mange. Men en tidsrøver på den gode måde.

Spillet er en fantastisk måde at komme lidt væk fra hverdagens trummerum og leve sig ind i en verden, hvor man selv styrer alt omkring en fodboldklub. Hvem skal hentes til klubben, hvem skal starte ude, hvilke turneringer skal man deltage i og så videre.

Det er den perfekte gave til manden, der ellers siger han har alt. Ligesom FIFA, så handler Football Manager selvfølgelig om fodbold, men det handler også om meget mere end spillet på banen, hvilket er en af årsagerne til, at spillet gennem efterhånden mange år blot har øget sin popularitet i befolkningen.

Fuld kontrol som manager

Som manager i spillet skal du både styre transfers, administrere kontrakter, træne holdet, afvikle kampe og sætte alt op omkring dit hold.

Man skal bruge hjernen lidt mere end i mange andre sportsspil, fordi konstellationerne og måden man sammensætter og træner holdet på, også påvirker måden dit hold præsterer.

I Football Manager 2019, som er den nyeste version, kan man vælge mellem to forskellige spiltyper. Her findes både det normale Football Manager og så kan man få Football Manager Touch.

Football Manager Touch er en forenklet udgave, hvor du slipper for mediecirkusset omkring kampene og ikke behøver lave for mange kampforberedelser. Her kan du gå direkte til kampene og fokusere på det.

Det normale Football Manager indeholder hele pakken med træning, forhandlinger og lignende, så her kan man virkelig blive sat på prøve.

Det vigtige pusterum giver energi til mere

Det kan lyde sært, at det er godt at bruge sin tid på at spille computer, men faktisk er det kun til fordel for familien, hvis forældrene hver især får lov at fordybe sig i en eller anden hobby eller interesse uden familiens indblande en gang imellem.

Det handler selvfølgelig ikke om, at man bare skal passe sig selv og ikke skal engagere sig i familielivet, men somme tider kan man blive helt drænet, hvis hverdagens kommer for meget ind over en, og man bare står op, laver madpakker, sender børnene afsted, tager på arbejde, kommer hjem, laver mad, putter børnene og går i seng.

Alle har brug for lidt adspredelse en gang imellem for at kunne holde et sundt overskud og blive ved med at finde glæde i hverdagen, og derfor er computerspil faktisk ganske fornuftige gaver til en far.

Her kan man lige spille en time eller to og så vende tilbage til rollen som far, hvor man pludselig kan opleve en langt højere grad af involvering og glæde ved legen med børnene og familielivet generelt.

På samme måde skal der selvfølgelig være plads til at mor en gang i mellem kan trække sig lidt.

Med Football Manager 2019 kan man virkelig fordybe sig i fodboldens univers, og vende tilbage til hverdagen med overskud.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar