Børnetablet – tablets til børn


Hvilke tablets til børn er det bedste – og billigste – køb?

iPad eller børnetablet?

Min anbefaling er at lade være med at smide flere tusinde kroner efter en iPad eller en af de andre dyre tablets – det er slet ikke nødvendigt.

Langt de fleste mennesker kan klare sig med de funktioner, en helt almindelig tablet er i besiddelse af. En iPad er i mine øjne stærkt overvurderet, hvis det man vil bruge sin tablet til er at surfe på nettet, streame film og musik eller spille spil via app’s.

Skulle du imidlertid være helt forelsket i en iPad, så får du selvfølgelig også landets bedste priser på netop sådan en. Men husk: Du kan faktisk få en børnetablet som kun koster en tiendedel af, hvad en iPad kan koste – men stort set kan det samme.

Børnetablet- Kurio

boernetablet-kurio-blaaKurio er en børnetablet, som er specialudviklet til at kunne holde til lidt af hvert.

En Kurio koster fra 999 kroner og er ekstremt holdbar.

Derudover kan man som forælder sætte stoptid på, så den automatisk slukker, når den aftale spilletid er gået. Du kan også låse for forskellige hjemmesider eller app’s, som du ikke ønsker dit barn skal se.

Se børnetablet fra Kurio her – flere farver 0g masser af tilbehør

Billige tablets til børn

boernetablet-denverTablets, som ikke er en decideret børnetablet, men som er i den billige ende og sagtens kan være et godt bud på en børnetablet. Især fordi de ikke er så dyre, at det gør rigtig ondt i hjertet, hvis barnet skulle være lidt hårdhændet.

Børnetablet for kun 499 kroner

Du kan også se masser af andre billige tablets her

Børnetablet – køb brugt

boernetablet-ipadMasser af brugte tablets til børn – og iPads.

Alle varer fungerer og er i flot stand, men du sparer en masse penge. Desuden kan du købe på afbetaling.

Refurb – Danmarks billigste tablets og iPad’s.

Overvejer du stadig en ny iPad i stedet for børnetablet?

boernetablet-ipad2Så se iPad fra 2.298 kroner her

Værd at tænke over, når du køber børnetablet

Ups og hovsa!

Børn er klodsede og det vil være næsten umuligt, at tablet’en ikke ryger på gulvet af og til. Tænk det med i dine overvejelser, når du beslutter dig for, hvor dyr din børnetablet skal være. En reparation af eksempelvis fronten på en iPad kan koste det samme som en spritny tablet af et andet mærke.

Hvad er formålet?

Hvis børnene skal spille spil og streame film, så kan en billig børnetablet sagtens opfylde dette behov. Så længe skærmen har en god størrelse (omkring 10 tommer) og du har en god netforbindelse er dit barn godt tilfreds.

Beskyt altid din børnetablet, tablet eller iPad


Selv voksne er fumlefingrede, så hvorfor skulle børn ikke også være det?

Sørg for at beskytte din børnetablet – så holder de længere.

Køb enten et etui med omslag, eller en såkaldt bumper, som er et gummietui, der tager af for stød, hvis dine tablets til børn skulle ryge på gulvet.

Overvej også beskyttelsesfilm til skærmen, så den ikke får ridser, hvis junior skulle finde på at køre med legetøjsbiler ovenpå den…

Du finder et stort udvalg af tilbehør her

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.