Billig babytøj

Lad være med at betale mere end højst nødvendigt. Find billigt babytøj her.

Billig babytøj er ikke dårligt – det er bare billigt

Det vigtigste er, at baby er korrekt klædt på, så det hverken har det for varmt eller for koldt. (Du kan tjekke om barnet er veltilpas ved at mærke efter i nakken. Er den varm og tør, er alt som det skal være).

Det er mindre væsentligt, hvad tøjet har kostet og det er nok også de færreste, der ligefrem spørger, medmindre de synes jeres babytøj er rigtig fint. Og så er det jo kun blæret at kunne sige “Den kostede 50 kroner!”. Billig babytøj er derfor helt OK og gør dig på ingen måde til en dårligere mor – tværtimod gør det dig til en velovervejet mor.

Find billig babytøj online

Herunder er samlet en oversigt over, hvor du kan finde billig babytøj. Der er både shops som altid forhandler billig babytøj og shops med faste udsalgskategorier, hvor du altid kan finde billig babytøj. Endda fra nogle af de førende mærker, hvis du også går en lille smule op i dén slags.

Du kan også finde billig babytøj i denne artikel

Billig babytøj på udsalg og lagersalg

Der findes en række netbutikker med faste udsalgskategorier, hvor du kan finde billig babytøj. Ofte er varerne fra sidste sæson eller restvarer. Men der er mange penge at spare! Så klik dig lidt rundt og gå på udsalgsjagt.

House of kids

Stor outletkategori hos Houseofkids.dk

Dreams for kids

Outlet samt udsalg hos Dreamsforkids.dk

Buksetrolden

Billig babytøj hos Buksetrolden

Mille Dille

Fast lagersalg med billig babytøj hos Milledille

Holly’s

Fast outlet hos Holly´s Webshop

Sovedyret

Find både udstyr og tøj på fast udsalg hos Sovedyret.dk – klik her

Parcellet

Udsalgsområde hos Parcellet.dk

Meget billigt babytøj

Du kan også finde meget billigt babytøj i de samme webshops, som der er linket til ovenfor – især i udsalgskategorierne kan du finde meget billigt babytøj fra tidligere sæsoner, kollektionsprøver eller bare restvarer, som kun findes i ganske få størrelser samt antal.

Det er bare med at researche lidt og du vil opdage, at du med en smule surfen på nettet kan finde ufattelig meget billigt babytøj.

 

Billig babytøj i genbrugsbutikker

Babytøj bliver sjældent slidt, så der er god mening i at købe brugt billig babytøj.

Det billigste babytøj finder du i de fysiske genbrugsbutikker. Her koster tøjet sjældent mere end 10 kroner pr. del og det er i ganske fin stand.

Jeg har ingen baby længere, men køber stadig (især cowboybukser) i den lokale genbrugsbutik. Ganske ofte finder jeg par, som endda stadig har det oprindeligt prismærke siddende på.

Hvis du leder efter de mere kendte mærker indenfor babytøj, finder du det største udvalg ved at shoppe brugt billig babytøj online.

Især trendsales.dk har et kæmpe udvalg – der er også ofte billige varer fra lagersalg til salg.

Kender du andre med små børn?

Jeg har været så heldig, at en af mine bedste veninder har to børn på alder med mine – med med modsat køn.

Min datter på 5 kan arve hendes datter på 7′ tøj – og hendes søn på 5 kan arve min søn på 7’s tøj.

Måske har du mulighed for samme løsning?

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.