Sengehimmel til tremmeseng


Skærm af for lys, lyde, bevægelser og insekter med en sengehimmel til tremmeseng.

Udover at være rigtig fine at se på, har en sengehimmel til tremmeseng også flere praktiske funktioner. Dem kan du læse mere om nederst i artiklen. Først bliver du dog præsenteret for nogle af de fineste valg, hvis du leder efter en sengehimmel til tremmeseng.

Sengehimmel til tremmeseng fra Pumpkin

Sød sengehimmel til tremmeseng i lyserødt tyl og pink plys – eller hvidt tyl og grønt plys. De mange fine detaljer gør sengehimmelen enormt charmerende.

sengehimmel-tremmeseng-pumpkinsengehimmel-tremmeseng-pumpkin-hvid

 

Sengehimmel til tremmeseng fra Funky Factory

Sød sengehimmel til tremmeseng med fine detaljer. Små flotte glasperler i samme farve som stoffet langs kanten af toppen, som er 40 cm høj – den fulde længde på sengehimmelen er 2 meter.

Stoffet er af bomuld og kan afmonteres og dermed vaskes ved 40 grader. Det er en kæmpe fordel, fordi børn har det med at tørre både chokoladekiksefingre og snotnæser af i hvad som helst.

Find sengehimmel til tremmeseng fra Funky Factory her

sengehimmel-tremmeseng-lillasengehimmel-tremmeseng-hvidsengehimmel-tremmeseng-pinksengehimmel-tremmeseng-turkis

 

Sengehimmel til tremmeseng i stof

Hvis du leder efter en sengehimmel til tremmeseng i stof, kan du klikke her

Hvorfor vælge en sengehimmel til tremmeseng?

  • En sengehimmel fungerer som mygge- og insektnet. Så får dit barn en rolig søvn, fordi det ikke bliver forstyrret af fluer og vågner ikke op med myggestik.
  • En sengehimmel til tremmeseng skærmer for lys
  • En sengehimmel sørger for at dæmpe impulserne udefra, såsom lyd og bevægelse. Det hjælper dit barn til at falde hurtigere i søvn og skaber fornemmelsen af en tryg, lille hule.
  • En sengehimmel til tremmeseng fanger støv, som ellers ville være havnet i sengen. (Derfor skal du også lige huske at tage sengehimmelen med udenfor en gang imellem og lufte den igennem).
  • Du kan få en hyggelig lille læsehusle sammen med dit barn, hvis I sætter jer under en sengehimmel.

Hvordan bruger man en sengehimmel til tremmeseng?

Du monterer en krog i loftet over tremmesengen. Det kræver ikke de store håndværksmæssige færdigheder. Du køber blot en krog med gevind og kan så skrue krogen direkte i loftet (hvis dette er af træ) uden at bore for. Pas dog på med selv at montere din sengehimmel til tremmeseng, hvis dine lofter er af gips eller parket, medmindre du er sikker på, lofterne kan holde til at blive skruet i.

Hvis du ikke lige gider en tur i byggemarkedet, kan du bestille to kroge til en flad 20’er her.

Du hænger herefter sengehimmelen op i krogen og breder stoffet ud over tremmesengen. Hvis tremmesengen står op ad en væg er den kun en fordel, da din sengehimmel så altid er holdt godt på plads mellem væg og tremmeseng.

Hvor længe kan man bruge en sengehimmel til tremmeseng?

Det afhænger naturligvis af længden og bredden på stoffet – men en helt almindelig sengehimmel til tremmeseng kan bruges til både juniorsenge og senge i fuld længde. Den kan så dog ikke nødvendigvis nå hele vejen rundt om sengen, men den kan skabe hyggelig baldakin over sengen, som især små piger vil synes er rigtig fin og prinsesseagtig.

Det kan du også bruge en sengehimmel til tremmeseng til

  • Hæng den op over en sækkestol eller et helt pudemekka og få din egen hyggekrog til højtlæsning eller hyggespil på børnetablet
  • Brug den i haven om sommeren til at skabe skygge. Hæng den fast i en gren og få samme hyggehule udendørs

Vær opmærksom når du vælger sengehimmel til baby

Babyer hiver i de fleste ting, og du skal derfor være sikker på, at din sengehimmel til baby sidder rigtig godt fast i loftet, så den ikke falder ned. Barnet kan komme til skade eller i værste fald blive kvalt i stoffet.

Mere pynt på børneværelset?

Læs artiklen Wallstickers til børneværelset

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.