Sebra Kili seng


En Sebra Kili seng er en klassiker!

En god nattesøvn er vigtig for både baby og forældre og her spiller sengen en ikke uvæsentlig rolle. Når baby er helt lille er det en god idé at lade den lille sove i sin lift. Ellers kan det godt virke lidt voldsomt med så meget plads, når man har været vant til sin mors mave.

Du kan dog sagtens bruge jeres Sebra Kili seng allerede fra dag 1 ved at stille liften ned i den.

Inden længe begynder barnet dog at fylde mere og have behov for at kunne sprælle med arme og ben – og så bliver en tremmeseng nødvendig.

Her finder du alle de flotte Sebra Kili – hvilken én er din favorit?

Sebra Kili seng, også kaldet Lille Per seng

sebra-kili-seng-pastelblaasebra-kili-seng-pastel-rosatremmeseng-sebra-kili-hvid

tremmeseng-sebra-kili-lillatremmeseng-sebra-kili-sorttremmeseng-desbre-kili-graa

tremmeseng-sebra-kili-blaatremmeseng-sebra-kili-roed

Kan du huske sengen fra Far til Fire? Den flotte Sebra Kili seng kaldes også for en Lille Per seng og er en reproduktionen af den ikoniske seng.

I dag er Sebra Kili rigtig trendy og passer perfekt til den moderne indretning. Og lad dig ikke skræmme af prisen. For det første kan sengen anvendes rigtig længe og for det andet kan den enten gemmes og gå i arv til søskende (eller til den dag dit barn selv bliver mor eller far) – eller sælges videre for en god slat penge.

En Sebra Kili tremmeseng vokser med barnet, da den kan trækkes ud, efterhånden som barnet vokser. Når barnet er helt lille bruger du din tremmeseng som den er – og når barnet er klar til at komme i en juniorseng, fjerner du blot tremmerne, trækker sengen ud, og så er din tremmeseng ikke længere en tremmeseng og kan bruges helt indtil barnet er omkring 6 år.

I modsætning til den originale og gammeldags Lille Per seng, er Sebra Kili tremmeseng optimeret til nutidens sikkerhedskrav. Den har plexiglas i enderne, ingen skarpe kanter og malingen er giftfri. Der er heller ingen steder på sengen hvor små fingre kan komme i klemme.

Køb din Sebra Kili tremmeseng her

Tremmeseng fra Flexa

Smart tremmeseng, hvor den ene side kan pilles af, så barnet selv kan kravle ind og ud af sin tremmeseng, når det bliver stort nok. Det betyder at du i langt de fleste tilfælde kan springe fasen med juniorsengen over.

Derudover kan bunden justeres i højden – og det er virkelig smart, når barnet er helt lille. Det gør det nemmere for dig at løfte barnet op eller have din tremmeseng stående lige op af din egen seng. Så kan du nemt få en hånd ind til barnet i løbet af natten.

Sengen er danskdesignet af Hans Sandgren Jakobsen og i serien kan du også få puslebord og høj stol – og selvom det ikke er en Sebra Kili seng, så har den nogenlunde samme features og et flot design.

Køb Flexa tremmeseng her

tremmeseng-flexa

 

Tremmeseng der bliver til juniorseng

Slå to fluer med et smæk og køb en tremmeseng, der kan ombygges til en juniorseng – det kaldes en kombiseng. På mange kombisenge kan du fjerne 3-4 af tremmesengens stænger og på den måde give barnet adgang til selv at kravle ind og ud af sengen – uden at bekymre dig om, hvorvidt barnet falder ud af sengen i løbet af natten.

Kombisenge behøver ikke være særligt dyre, så måske kan du gøre en god handel via linket.

Find kombisenge her 

Her er et eksempel på de to muligheder i én kombiseng:

tremmeseng-kombiseng1tremmeseng-kombiseng2

Billig tremmeseng

Hvis du ikke har nogle specielle ønsker mht. design, er det vigtigste bare, at din tremmeseng opfylder det helt basale behov: En soveplads til baby. Det kan du få fra omkring 1.000 kroner i helt ny stand.

Her kan du finde en billig tremmeseng, som naturligvis overholder de gældende sikkerhedsstandarder.

Ikke alle tremmesenge kan anvendes som andet end tremmesenge og du skal derfor i nogle tilfælde supplere med en juniorseng, når barnet når 2-3 års alderen.

Køb billig tremmeseng her

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.