Dit barn skal sove godt og flot

baby soverDen første tid som forælder er altid en både en smuk og angstprovokerende tid, hvor der sker rigtig meget, da ens barn vokser hurtigt dag for dag. Inden længe er vuggen blevet stor, men hvis er barnet ikke helt stor nok til en decideret barneseng, er det helt oplagt at investere i en tremmeseng som er en slags overgang fra vugge til barneseng. En tremmeseng garanterer både at barnet ikke kan klatre ud af sin seng i tide og utide, men også at barnet får en rolig og stabil nattesøvn, så du ikke skal lægge vågen hele natten. På denne måde bliver både du og dit barn mere veludhvilede og har overskud nok til at gå dagen i møde.

Overgangen fra vugge

En tremmeseng er det perfekte valg til den konstant voksende baby, da den for eksempel kan indstilles i forskellige højder i takt med at din baby vokser. De fleste tremmesenge er så smart designet at de kan holde i mange år fremover, også til det eventuelle næste barn i rækken. Nogle mærker af tremmesenge kan endda udvides til at blive en barneseng, så du ikke behøver at bruge penge på en ny seng, når tiden kommer til at din baby er blevet for stor til den oprindelige tremmeseng. Ej heller behøver tremmesengen ikke at blive kasseret eller stå at samle støv i et kælderrum til at måske blive taget i brug engang i fremtiden.

En rolig og stabil nattesøvn

Når man køber en tremmeseng, er det selvfølgelig også vigtigt at man køber alt det rette udstyr og tilbehør som for eksempel en juniordyne til sengen. En juniordyne er blot en dyne til familiens mindste, men her er det også – ligesom med tremmesengen – at tage det rigtige valg. Der er nemlig et hav af forskellige slags juniordyner man kan vælge mellem som for eksempel økologiske, allergivenlige dyner lavet af fiber eller dun. De økologiske og allergivenlige dyner er en kende dyre end standartdyner, så her er det vigtigt at træffe det rette valg for dit barn – også taget prisen og effekterne af dynen i betragtning. I sidste handler det blot om at barnet skal få en rolig og stabil nattesøvn.

Skåner også din ryg

Der er mange ting, man som forbruger skal tage i betragtning, når man skal købe en tremmeseng udover at få anskaffet sig tilbehør som juniordyne og sengetøj. Blandt andet skal tremmerne være robuste nok til at de kan blive rusket i, som barnet nu naturligvis gør uden de går i stykker. Derudover er det også vigtigt at bunden på tremmesengen også solid og kunne bære barnets vægt, så også den kan stå imod, når barnet hopper op og ned på sengen. Hvis det er en tremmeseng, man gerne ser blive brugt mange år fremover, kan det være en god idé at købe en tremmeseng med funktioner, der kan hæve og sænke sengen. På denne måde sparer du din ryg, når du skal bære dit barn ned og op af sengen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar