Sådan får du økonomisk overskud i børnefamilien

I det daglige kan det være besværligt og svært at få plads til alle de ting man gerne vil med sine børn. På trods af børnepengene, skal ens børn have nyt tøj, ny skoletaske og skolesager, en tur i forlystelsesparker eller biografen, fredagsslik, en bolle på farten eller noget helt andet!

Der findes utrolig mange små udgifter i hverdagen når man har børn, og selv for to voksne med en fornuftig indkomst, kan det være svært at følge med, når der pludselig kommer en uforudset regning, eller en ikke-planlagt tur til apoteket fordi lillemanden pludselig bliver syg. Ligeledes skal den daglige økonomi balanceres mellem huslån, udgifter til bilen, vedligeholdelse og madbudget.

Der findes heldigvis mange måder, hvorpå man kan få et ekstra råderum og overskud i sin daglige økonomi. På trods af de klassiske ulemper med tilbagebetaling og tabuet om at låne, så er et kviklån oftest den bedste løsning for at opfylde alle sine familiedrømme og betale de uforudsete udgifter, der hører til drømmen om det perfekte familieliv.

Sammenlign lånemulighederne inden du låner

Den største faldgrube i forbindelse med kviklån er oftest, at mange glemmer at se sig for og blot trykker ’godkend’ på deres låneansøgning, inden man måske helt har forstået, hvad det er man siger ’ja tak’ til. Det er altid en fordel at bruge en låneberegner eller lånsammenligning inden man bare godkender det første og bedste lån – der oftest har de højeste renter.

Du kan låne 3000 kr. her, ved at kigge på forskellige lån og sammenligne disse for at finde og vælge dét lån, der bedst passer til dig og dine behov. Det du skal kigge efter er naturligvis, hvor meget du ønsker at låne, rentesatsen og tilbagebetalingsperioden.

Det gælder om at finde den lavest mulige rentesats, da det i sidste ende er dette tal, der bestemmer hvor meget du skal betale tilbage på dit lån. Skal du låne 3000 kroner er det vigtigt at kigge på rentesatsen og sætte tilbagebetalingen i passende rater, så du så hurtigt som muligt kan tilbagebetale de lånte penge.

Desto længere løbetid, der er på lånet – desto mere skal du betale tilbage i sidste ende. Du skal derfor træde varsomt, da du hurtigt kan ende med at skulle betale mere end det tredobbelte tilbage, hvis du lader et lille lånebeløb køre over mere end 6 måneder.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar