Her er 4 køkkenmaskiner til storfamilien

bagemaskineEn stor familie er hyggelig, og hvis der er en ting, som de fleste vil kunne samle sig om, så er det med god sandsynlighed mad. Mad skal der til for at leve, men også det at lave mad er en aktivitet, som alle familiemedlemmer kan deltage i. Det er en lærerig proces for alle, og selv de mindste kan være med til at skylle grønt eller lignende. Hvis du vil samle din familie omkring mad eller madlavning, så kan du gøre det en smule nemmere for dig selv med de helt rigtige køkkenmaskiner. Herunder kan du læse om 4 køkkenmaskiner, som er perfekte til den store familie.

1 – En bagemaskine

Der findes ikke noget meget bedre end nybagt brød om morgenen. Det dufter fantastisk og smager også enormt godt. Med en bagemaskine kan du gøre bageprocessen nemmere for dig. En bagemaskine fungerer ved, at du hælder den rette mængde af ingredienser i, indstiller maskinen, og så er alt du skal gøre at vente til dit brød er klar.

En bagemaskine ælter helt selv ingredienserne sammen og bager brødet i samme maskine. Det sparer dig for en helt masse besvær, fordi du skal ikke bruge kræfter på selv at ælte dejen sammen. En bagemaskine er også god, hvis du ønsker at spare lidt penge. Hvis du skal købe rugbrød til storfamilien, så løber det hurtigt op. Hvis du i stedet bager brødet selv, så vil det være billigere. En bagemaskine kan måske give dig mere motivation til at bage lidt oftere.

2 – En Panini grill

For børn er sandwich og toast nemt at spise, og derfor er det oplagt at have en panini grill. På en panini grill kan du sætte toastbrød med pålæg imellem eller lignende. Derpå skal det passe sig selv, så du har tid til at holde øje med børnene, imens maden bliver lavet. Panini er en ret, som de lidt større børn kan føle, at de er med til at lave. De skal selvfølgelig vide, at en panini grill bliver varm, men de lidt større børn kan snildt holde øje med tiden og de paninis, som I er i gang med at lave. Mangler du inspiration til en ny panini grill? Læs mere på panini-grill.dk.

3 – En kraftfuld foodprocessor

Du kan klare næsten alt med en foodprocessor. Den er meget multifunktionel, så du kan lave mange retter med maskinen. Ofte har maskinen medfølgende blade, som eksempelvis kan rive grønt og andet. Det går meget hurtigere end, hvis du skulle bruge et almindeligt rivejern til gulerødderne til råkostsalaten. Den har også blade, som kan få maskinen til at fungere som en blender. Du kan med disse lave lækre smoothies, suppe eller en stor portion pesto. Du sparer desuden plads i skabene, da du ikke behøver en klassisk blender.

4 – En fonduemaskine

Hvis du virkelig gerne vil samle familie om noget sjovt, så kan du vælge at anskaffe dig en fonduemaskine. I den kan I lave lækre retter, hvor alle får lov til at tage del i processen. Det smarte ved en fondue er også, at den kan bruges i forbindelse med både aftensmad og dessert. I maskinen kan I dyppe alt fra pølser til frugt, alt efter om det er smeltet ost, chokolade eller noget tredje, som er opvarmet i maskinen. Det er en maskine, som er et kæmpe hit blandt børnene til dessert.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar