Lej en DJ til dit bryllup

Der er en del mennesker, der er begyndt at leje en DJ, når bryllupsfesten skal afholdes. Men hvis man overvejer, hvor smart og festligt det er at have en DJ, så er der langt fra nok mennesker, der benytter sig af denne mulighed. Men hvad er grunden til dette? Måske har de slet ikke overvejet, at dette er en mulighed – men det er faktisk en af de bedste muligheder for musik til brylluppet.

Bryllup DJ: Derfor er det en god ide

En bryllup DJ kommer ikke kun med musikken, han eller hun medbringer også en masse fordele, og de største fordele er:

  • Du slipper for at skulle styre musikken.
  • Du slipper for, at gæsterne hele tiden sætter ny musik på.
  • Der bliver spillet noget for enhver smag.
  • Lydkvaliteten er høj.
  • Der er garanti for en fed fest på dansegulvet.

Sidst men ikke mindst vil en bryllup DJ ofte tage lysudstyr med. Så i stedet for blot at have god musik, har I nu også nogle lækre lyseffekter, som kan skabe den helt rette stemning til et festligt bryllup.

Hvis I er bange for at leje en DJ, fordi I gerne selv vil bestemme musikken, så skal I blot prøve at snakke med en DJ om det. I vil helt sikkert kunne lave nogle aftaler med personen og komme med nogle ideer og forslag til playlisten.

Hvad er alternativet?

Hvis I ikke ønsker at have en DJ, så har i primært tre alternativer. Den ene af disse er billig, den anden er dyr, og den tredje er kedelig. Det tredje alternativ er, at I slet ikke har nogen musik, men hvem gider det?

Det to mest brugte alternativer til bryllup DJ er:

  • Bryllups band
  • Musik fra anlæg eller streaming

Hvis I vælger det første alternativ, som er at leje et bryllups band, så vil I helt sikkert få en vildt fed stemning til festen. Live musik skaber altid en helt speciel atmosfære, som ikke kan skabes på andre måder. Dette er dog også en ret dyr løsning, så der skal være plads i budgettet, hvis I gerne vil have et band til at spille. I kan evt. nøjes med at booke dem i 1 time eller 2.

Hvis i derimod vælger at afspille musik fra en playliste fra jeres egne højtalere, så kan I spare en helt masse penge, og måske ofre lidt ekstra på maden eller lignende.

Forevig dagen

Når jeres bryllup DJ spiller jeres yndlingssang, og alle jeres venner og familie er omkring jer, kan det godt virke som om, at aftenen varer for evigt – men sådan er det desværre ikke. Derfor bør du sikre dig, at I får taget nogle billeder.

Her har du igen to muligheder. Enten kan du hyre en professionel fotograf, ellers kan du få nogle af gæsterne til at tage billeder. Igen er der en dyr mulighed, som sikrer kvalitet, og en gratis mulighed, som også sagtens kan fungere. Det handler blot om, hvor meget du ønsker at bruge.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar