Aktiviteter man kan lave til konfirmationsfesten

Når man skal holde en konfirmationsfest for den kommende konfirmand, så er det vigtigt, at man gør det på den helt rigtige måde. Der er utrolig mange ting at have styr på til sådan en stor dag, såsom mad, lokaler og ikke mindst underholdning. Lige netop underholdningen er noget, man ikke må undervurdere, når man står og skal planlægge sådan en fest. Konfirmanden synes i mange tilfælde nemlig, at det er noget af det allervigtigst på hele dagen, så dette punkt er vigtigt at gøre sig umage ved. Der er mange forskellige typer af underholdning til konfirmation, så det er vigtigt, at I vælger den, der passer bedst til jeres konfirmand.

Lav en sang

Dette er en klassiker. Man kan næsten ikke holde en konfirmation uden en fællessang. Det kan være super hyggeligt, da alle gæster, lige fra de yngste til bedsteforældrene, kan synge med og have det sjovt. Det kan dog godt være en smule svært at skrive en sang, men underholdningsværdien er helt i top, så det er værd at overveje. Nu når det er så svært at skrive en sang, så er det vigtigt, at man går i gang i god tid, så man ikke bliver stresset og bikser et eller andet sammen i allersidste sekund. Sangen skal gerne omhandle konfirmanden, så han/hun føler, at det er en særlig sang, der udelukkende er lavet for dem. At skrive en sang til konfirmationen er derfor en rigtig god ide, hvis du gerne vil sige nogle sjove og søde ting om konfirmanden uden at skulle holde en stor tale.

Underholdning til konfirmation: Hyr en komiker

Dette må være en ultimative form for underholdning til en konfirmation. At hyre en komiker til at komme og underholde kan glæde alle konfirmander. Det er muligt at få komikere, der passer til alle aldersgrupper, så ligegyldigt hvem du har inviteret til konfirmationen, så findes der en komiker lige til jeres gruppe. Sådan et sjov vil konfirmanden uden tvivl blive utrolig glad for. Komikeren vil ofte inddrage konfirmanden i sit show, så konfirmanden også føler, at komikeren er kommet for konfirmandens skyld. Det er jo en meget god ting, da konfirmanden jo gerne skal føle, at det er deres helt særlige dag, så lidt fokus på dem under sådan et show ville jo ikke gøre spor.

Inddrag konfirmanden i underholdningen

En af de største fejl man kan lave når man skal planlægge den her slags underholdning, er, at man ikke inddrager eller tænker konfirmanden ind over det hele. Man skal jo huske på, at det er konfirmandens store dag. Derfor er det utrolig vigtigt, at man tænker på, hvad konfirmanden godt kunne tænke sig og eventuelt prøver at spørge konfirmanden, om hvad de kunne tænke sig som underholdning til den store dag. Det kan også sagtens gøres som en overraskelse, men så skal man bare være sikkert på, at det er noget, konfirmanden synes er fedt. Uanset hvad, så kan man ikke holde en super fed konfirmation uden noget super fedt underholdning.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar