Hvorfor det er vigtigt at have en børneulykkesforsikring

Som forælder er der mange ting man skal tænke over og huske på. Det er alt sammen i jagten efter at give sit barn den bedst mulige barndom. En af disse ting, som man skal huske at være opmærksom på, er at tegne en børneulykkesforsikring til sine børn. Det er vigtigt at have dem forsikret, hvis der nu skulle opstå et uheld.

Nogle vil måske tænke: ’Er det virkeligt nødvendigt med en sådan børneulykkesforsikring?’. Hvorfor ikke læse med her, og med egne øjne helt selv vurdere det?

Med en børneulykkesforsikring er dit barn forsikret, hvor end det er

Før i tiden var det sådan, at når du sendte dit barn i skole, daginstitution eller SFO, var det dækket af institutionen forsikringsmæssigt. Sådan er det ikke længere, da dette nu ikke er tilladt for kommunerne at gøre. Nej, skal dit barn være forsikret når der leges vildt på legepladsen i frikvarteret, klippe-klistres i dansk eller motioneres i idræt, så er det nu noget at forældrene selv skal stå for.

Her er det en god idé at gå ind og tjekke op på sin egen forsikring som forælder, da det kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab om børn er dækket af en forælders forsikring. Hos nogle forsikringsselskaber er børn dækket op til en vis alder, hvor de ved andre forsikringsselskaber ikke er dækket overhovedet.

Dækker din forsikring ikke dine børn, er det en god idé at gå ind og tegne en børneulykkesforsikring på dem. Så er de nemlig dækket, hvis de skulle komme ud for et uheld – alle døgnets 24 timer, og hele ugens syv dage. Uanset hvor dit barn befinder sig – om det er i SFO, i dansktimen, ved kammeraterne eller til håndbold, kan du altså have ro i maven og være sikker på, at din familie er dækket, hvis uheldet er ude.

Det behøves ikke at være dyrt med en børneulykkesforsikring

At tegne en børneulykkesforsikring på sit barn behøves ikke at være en stor omkostning, som man må skubbe rundt med budgettet for at finde plads til. Nogle forældre fravælger desværre at forsikre deres børn, da de ikke mener der kan findes penge i budgettet til en sådan forsikring. Men er det klogt at gøre? Det vil de færreste mene at det er.

Det kan derudover også sagtens lade sig gøre at finde en børneulykkesforsikring, som er til at betale sig fra. Ved at benytte en side som forsikringsportalen.dk, kan man nemlig nemt få sammenlignet diverse forsikringer, så man på den måde ender med at få den billigst mulige forsikring. Tjek forsikringer på forsikringsportalen, og se hvor lidt du skal give for at kunne sende dit barn i daginstitution, skole eller SFO med ro i maven.

Har du allerede forsikringer på dine børn, kan det alligevel være en god idé at tage et kig på forsikringsportalen. Måske vil du opdage, at der kan være mange penge at spare ved at skifte selskab. Det er bestemt også værd at tage med!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar