4 ting som du altid skal have med som forælder

Når man er nybagt forælder, så kan man nemt blive en smule forvirret og distræt, fordi man lever i sin egen lille boble sammen med sin baby. Derfor kan man nemt komme til at glemme nogle af de helt essentielle ting til babyen, når man skal ud ad døren. Derfor får du her en lille huskeliste, som kan hjælpe dig med at få alt det nødvendige med i pusletasken.

Når nu man skal have en pusletaske med hele tiden, så kan man lige så godt gøre det med stil. Der er nemlig ingen som siger, at en pusletaske skal være kedelig. Du kan sagtens finde en fin Mulberry taske, som kan fungere som den perfekte pusletaske.

1.   Rigeligt med snacks og mad

Hvad alle mødre burde have med i tasken er snacks – både til babyen og til sig selv. Når du er ude at rende ærinder med din baby, så kan det føles hektisk og stressende for jer begge to. Derfor er det godt at have snacks med i sin Mulberry taske, sådan at i ikke koger over begge to.

Man kan købe mange forskellige baby-snacks både i supermarkeder og i nogle babybutikker, som er specielt designede til at have med i tasken.

Derudover bør du altid have noget mere solidt mad med til babyen. Hvis du ikke ammer, så kan babymad eller sutteflasker med modermælkserstatning være godt at have med.

2.   Alt det nødvendige til et bleskift eller tre

Bare fordi i er ude omkring, så betyder det desværre ikke, at i slipper for at skulle skifte bleer. Derfor er det vigtigt at have alle de nødvendige ting til et bleskift med i pusletasken. Dette inkluderer bleer (gerne rigeligt; 6-8 stk.), creme til babynumse, vådservietter, håndklæde til at lægge babyen på og skiftetøj.

Derudover så er det også en god ide at have en pose til brugte bleer med i tilfælde af, at i ikke kan finde en skraldespand. På denne måde får du ikke ødelagt din Mulberry taske.

3.   Masser af sutter

Hvis din baby skulle gå hen og blive træt under jeres udflugt, og derfor skal have en lille lur, så kan det være behjælpeligt at have en sut i pusletasken. Dette er både til luren, men også hvis din baby skulle blive overtræt og begynde at græde. Sutten kan nemlig være med til at trøste lidt og få din baby til at slappe af.

4.   Ekstra ting til mor

Det er ikke kun ting til babyen, som det er vigtigt at have med i pusle- Mulberry tasken. Det er også rigtig smart at have nogle ekstra ting med til mor. Det inkluderer bl.a. en ekstra bluse, hvis nu uheldet skulle være ude. En deodorant og håndsprit er også altid gode at have med sig.

Hvis nu babyen skulle blive sulten, så er det også godt at være forberedt på amningen. Derfor kan det være rart at have et tørklæde med, sådan man kan holde amningen lidt privat, hvis man foretrækker dette. Til slut er det også altid godt at have ekstra ammeindlæg med i Mulberry tasken.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar