Populært legetøj til børneværelset

LegetøjKonstant at skulle underholde sit barn, er nok et scenarie de færreste forældre ønsker at se dem selv i, og derfor er det en god idé at købe noget legetøj til dem, så de kan underholde dem selv til tider. Det er vigtigt, at det er legetøj der kan opretholde høj underholdningsværdi i flere år, da nye forældres budget sjældent tillader, at man køber nyt legetøj flere gange om året. I denne artikel er der samlet et par gode idéer til legetøj der helt sikkert vil underholde dit barn i mange timer.

Fantasien kommer til udtryk ved leg med et dukkehus

Et dukkehus er en af de ældste former for legetøj vi har bevaret til den dag i dag. Idéen om at have sit eget hus, og kunne styre en familie, hvor kun fantasien sætter grænser, har altid været et kærkomment stykke legetøj. Engang fandtes der kun ét slags hus, det klassiske dukkehus i flere etager, der til forveksling minder om de huse vi har i Danmark i dag.

I dag kan man få mange typer dukkehuse, særligt inspireret af diverse film og brands. Det er eksempelvis muligt at få et Barbie dukkehus, som mange unge piger nok vil finde meget interessant. Dukkehusene i dag er sindssygt detaljerede, og det er muligt at få huse udstyret med tallerkener, gryder, hårbørster, håndklæder og endda miniature tablets.

Der kan selvfølgelig altid købes nyt møblement såfremt det gamle er blevet uinteressant, hvilket holder liv i hele underholdningsværdien, da man konstant kan få nye ting og sager. Mange huse er desuden udstyrede med rigtigt lys, så man kan bruge dukkehuset selvom solen går tidligt ned i vintermånederne.

Hvis man mangler inspiration til et nyt dukkehus kan man se det store udvalg af eksempelvis træ dukkehuse på nettet.

Lad dine børn udforske deres kreative side med Lego

Et andet meget populært produkt med mange timers underholdning er et LEGO-sæt, som man selv kan bygge. På LEGOs hjemmeside har de en underside, hvor man kan sortere deres produkter efter alder, så man finder noget til der passer nøjagtigt dit barn. Til mindre børn har de store stykker LEGO, kaldet LEGO DUPLO, der er lavet så store at de er sværere at sluge for små børn.

De forskellige LEGO-sæt bliver mere avancerede jo ældre børn det er til, men et LEGO-sæt fungerer på mange måder ligesom et dukkehus. Med LEGO kan man også lade sin fantasi løbe løbsk, men samtidig kan man være kreativ, da man selv skal bygge sit ”dukkehus”, som i dette tilfælde kan være et rumskib, et luftpudefartøj eller noget helt tredje.

LEGO er typisk i den lidt dyrere ende af legetøj, men med det rigtige LEGO-sæt kan børn finde utallige timers underholdning i det. Desuden fungerer det ligesom med dukkehusene, hvor man hele tiden kan købe nye klodser, som børnene så kan bygge nye verdener, og skabe nye historier med.

Hvis man leder efter legetøj til en pige, er LEGO stadig en oplagt mulighed, med deres LEGO Friends serie. LEGO Friends er en serie specielt udviklet til piger, og har rigtig mange spændende pakker at vælge mellem. Hele serien handler om venskab imellem piger, og er noget de fleste piger vil finde interessant.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar