Sy dit eget babytøj med knapper til den lille

babytøjDet er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed at hjemmesyet tøj er noget af det bedste i verden. Især for en lille baby. Varme og bløde materialer er godt for sensitiv babyhud, og har man selv syet det, ved man også præcis hvad det er ens baby har på. Er du god med hænderne og ved du selv hvordan du skal give dig i kast med dit sytøj, er alt hvad du mangler blot stof, og alt andet tilbehør såsom knapper til tøj.

Med de rigtige knapper kan tøjet komme til at se rigtig flot og sødt ud, og din baby vil ligne en million. Knapper passer til busker, trøjer, cardiganer, kjoler og i nogen tilfælde også sko. Så har du alt på plads, så er der jo kun en ting som du skal nu, og det er at komme i gang med at sy.

Vælg de rigtige knapper til dit tøj

Det sjove ved at tilføje knapper til tøjet er at man kan lege lidt mere med det. Det giver plads til lidt kreativ udfoldelse og giver tøjet det ekstra lille touch. Der er mange slags knapper man kan vælge imellem. Heriblandt; guld, sølv, metal, perler og almindelige i alle slags farver. Hvis du har lyst til noget helt anderledes kan du også prøve kræfter med træ, kokos og hornknapper. Det vigtigste er at de passer til tøjet, både stilmæssigt og farvemæssigt, og får det til at stå ud. Der vil altid være noget for alle, og mulighederne er stort set uendelige når det kommer til at sy, det er det magiske ved det.

Måden du særligt kan vide hvilke knapper du skal gå efter er ikke kun med hensyn til tøjet, men også med hensyn til den person som du syer til. Når det kommer til børn virker det måske nemt nok at dele det op i køn, men der er langt mere til det. Knapper på tøjet står ud, og siger også en del om stilart og personlighed. Så når du syer et stykke tøj med knapper til din baby, kan du nemt lade dig inspirere af ham eller hende.

Hos Maj Design, kan du finde alt det du leder efter. Her er knapperne endda delt op i børneknapper og andet. Det dejlige ved at sy til børn et at det kun er fantasien som sætter grænser. Nu mere nu bedre. Nu har man muligheden for at gå ekstra meget til den. Knapperne hos Maj Design til børn kan ikke blot fås i forskellige farver, men også forskellige designs såsom frugter, sommerfugle, bier eller andre små søde dyr. Har du nogle særlige forbehold eller ønsker kan du tage kontakt til dem.

Lille husråd om knapper

Nogen gange kan tråden falde af og der er virkeligt belastende. I stedet for at sy en knap på, kan du sy dem fast med tandtråd! Det kan ikke skæres over, da det faktisk er stærkt og kan holde knapperne fast. Det er både overskueligt og nemt!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar