Lækre trusser fra Sloggi

Sloggi trusserDer er næsten ikke noget mere irriterende end undertøj, der ikke sidder korrekt eller undertøj med kløende syninger.

Når det kommer til undertøj, er det klart rarest og mest komfortabelt, hvis det nærmest ikke kan mærkes. Det må i hvert fald ikke genere på nogen måde.

Trusserne fra Sloggi har altid været kendt for sin komfort. De seneste år er har de udviklet deres trusser, så de nu er sømløse, hvilket gør dem super rare at have på. Har du endnu ikke prøvet et par trusser fra Sloggi, så skylder du dig selv at prøve dem.

Den nybagte mor

Når man lige har født, er der ikke ret meget tætsiddende tøj, som man kan holde ud at have på. Og da slet ikke et par stramme trusser. De fleste render rundt i de nettrusser, som man får med fra hospitalet i de første dage efter en fødsel. Nettrusserne er langt fra komfortable, og de føles ikke videre lækre at have på, men de strammer ikke, hvilket nok er derfor, at mange vælger at beholde dem de første dage. Det er dog muligt at finde et par trusser, som er både pæne og samtidig til at holde ud at have på uden, at man ikke ligner, eller føler sig som en patient med den på.

Sloggi er favorittrussen til den nybagte mor. Trusserne sidder behageligt, selvom man har et alt for stort efterfødselsbind på i den første tid.

Trusserne er så rare at have på, at det efterfølgende kan være svært at vende tilbage til at bruge sine vanlige trusser efter endt barselsperiode. Man vil nemlig pludseligt opdage hvor ukomfortable almindelige trusser er. Det er måske ikke noget man har tænkt videre over før, da man har været vant til sømme i undertøjet, men efter en pause fra dem, kan man sagtens mærke dem, samt hvor generende de i virkeligheden er.

Ikke kun mormor-trusser

Trusser til efter en fødsel lyder måske lidt meget af mormor-trusser, men det er det slet ikke nødvendigvis. Sloggi har et enormt udvalg af de lækreste trusser i  mange forskellige designs, så uanset om du er til klassisk undertøj, eller noget fint med blonder, så finder du det hele, blot i et yderst rart design. Udvalget spænder bredt. Du kan finde alt fra g-strenge til shorts. Der er dermed noget for enhver smag.

At undertøjet er sømløst gør i øvrigt også at man ikke kan se undertøjet gennem det næste lag tøj. Det vil sige, at hvis du har et par stramme bukser på, så kan du ikke se syningerne på dine trusser på bukserne, og du skal dermed ikke være bekymret for, om dine trusser vil lave synlige buler.

Der er dermed mange fordele ved at vælge trusser fra Sloggi.

Tjek deres udvalg, og vælg dig de trusser, som falder i lige præcis din smag. Du vil med garanti elske at have dem på uanset, hvilken model du vælger. De er skabt for at sikre din komfort på den aller bedste vis.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar