Er det din fars fødselsdag? Gode gaveidéer du som barn kan give til din far

Du elsker din far. Og du vil gerne vise ham, hvor meget du holder af ham. Du er træt af altid at købe det samme som gave til far, nemlig klassiske ting som sokker og underbukser. Selvom de aldrig går af mode som gode gaver, især i tilfældet af at du har glemt at købe en gave, så findes der nogle federe alternativer.

Her finder du 5 gode gaveidéer til din far:

Robotstøvsuger

Det er et evindeligt dilemma; der bliver ved med at komme mere og mere støv og du vil meget hellere slappe af, når du kommer hjem fra skole. Er du træt af at blive bedt om at støvsuge i huset og ønsker at gøre din far glad, så er robotstøvsugeren svaret. Når du skal købe en robotstøvsuger, er det væsentligt at tjekke batterilivet. Grundlæggende så stiger prisen dog med større batterier. Det er værd at overveje, hvor mange penge du er villig til at bruge på en gave til far. Mange af de nye robotstøvsugere kan styres via en app på din smartphone – denne funktion tillader dig at starte med at støvsuge, selvom du havde glemt at gøre det og er på vej ud ad døren for at besøge en ven eller veninde.

Star Wars-grilltang

Hvis din far er en nørd, og du ønsker et sjovt alternativ til sokkerne, så giv en Star Wars-grilltang i gave til far. Til kun 385kr kan du gøre din elskede far til den sejeste grillmester i kvarteret! Den har sågar en lydfunktion indbygget, så han kan imitere sine yndlingskarakterer fra filmen, mens du vender bøffer og pølser på grillen.

En lille en – en gave til far, der ikke er et barnebarn!

Hvis din far, som så mange fædre, godt kan lide en lille en, så vil en lommelærke med din fars navn indgraveret være en perfekt gave. Så kan han altid få sig en lille en næste gang I er på fisketur eller lignende.

Saml din familie med sjov leg

Ønsker du mere kvalitetstid med din far, og vil du gerne give ham en gave, der kan være med til at skabe dette, så kan et hjerteformet puslespil med fotografi være den personlige gave til far, du leder efter. Vælg dit yndlingsbillede af hele familien eller et sjovt billede, der illustrerer, hvor meget du elsker din far, og kreér et unikt puslespil.

Gave til faren, der tilbringer al sin tid på arbejdet

Bruger din far al sin tid på arbejdet, for at gøre familiens liv bedre, og give dig de bedste vilkår i livet? Vil du gerne fortælle din far, at du tænker på ham og den tid han ofrer på arbejdet, således I kan leve som I nu gør, så forær din far en basket-papirkurv. På denne måde kan han dyrke sport på sin arbejdsplads, tænke på jer, og samtidigt holde sit kontor rent. En befriende måde at komme af med al det sammenkrøllede arbejdspapir.

Find flere gaveforslag på gaventilfar.dk – der er du sikker på at finde en masse inspiration!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar