Skal mor på polterabend, så er breakoutrooms det nye hotte

polterabendDen amerikanske trend med de såkaldte ’breakoutrooms’ eller ’escape rooms’ har taget Danmark med storm, og er især blevet et populært valg til polterabender. Det sjove og gådefulde, blandet med samarbejdselementet, gør dette til den perfekte aktivitet til en polterabend-fejring.

Der findes breakoutrooms med et utal af forskellige temaer, så der er noget for enhver smag. Om du så skulle være mere interesseret i gammel historie eller blodig fantasy, så er det helt sikkert et mysterium i et breakoutroom for dig derude.

Breakoutrooms er aktiverende og befriende

Vi kan nok alle blive enige om, at det at være mor ikke er helt nemt. Som nybagt mor skal man vænne sig til amning, bleskiftning, fodring, vækning, putning, alt sammen oveni at man lige har født. Som mere garvet mor skal man stadig hver dag igennem madpakker, tryglen om slik i supermarkedet, mangel på forståelsen for det private rum, alt sammen oveni at man også skal forsøge at jonglere job og fritidsinteresser og man kunne blive ved. Så det er måske ikke nogen overraskelse, at mødre fortjener en pause en gang i mellem.

Står der alligevel et bryllup om hjørnet, er polterabenden den perfekte undskyldning for at ekstra forkæle en hårdtarbejdende mor. I et breakoutroom bliver hjernen aktiveret og stimuleret med et utal af gåder der skal løses i fællesskab, ved hjælp af de forskellige ting du kan finde omkring i rummet. Sådan kan du spor efter spor løse dig tættere på nøglen til døren, den skyldige eller kuren til den dødelige virus.

Et uendeligt antal aktiviteter

Hos flere breakoutroom virksomheder, kan du også finde en masse andre spændende aktiviteter, du kan gå til efter det er lykkedes jer at knække den sidste kode.

Hvis I gerne vil slappe lidt af, kunne I for eksempel læne jer tilbage i loungeområdet og smage på nogle lækre vine, eller har I ikke fået adrenalinen højt nok op at køre, kan der altid smides en pokerturnering eller to oveni. Det er jo smart at samle sine aktiviteter til et sted, så man kan få så meget ud af den specielle dag som muligt.

Gir dig lov til at være det fornuftige barn

For at kunne løse en gåde i et breakoutroom, skal man have både fantasi og forståelse for samarbejde. I et breakoutroom får deltagerne lov til at finde deres indre barn frem, og må tænke ud af boksen for at løse de til tider svære og indviklede gåder. Fantasien bliver i den grad bragt i spil. Når deltagerne står i et specialdesignet rum der passer til det tema deres breakoutroom har, er det svært at gøre andet end at leve sig ind i det univers, der bliver præsenteret for en.

På samme tid må man ikke lade det indre barn gå helt amok. Samarbejde er nemlig også et rigtig vigtigt værktøj i den værktøjskasse, der helst skulle kunne få brækket døren op. Man skal kunne snakke sammen, brainstorme og være nærværende for at finde frem til udgangen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar