Hjertelydsbamse


En hjertelydsbamse kan hjælpe med at skabe tryghed hos baby.

Stilhed er ikke normalt for en baby, der har været vant til blodets brusen, mavens rumlen og sin mors hjerteslag under graviditeten. Derfor er en hjertelydsbamse en tryghedsskabende opfindelse, som især forældre med urolige børn kan have stor glæde af.

Almindelig hjertelydsbamse

Find din favorit hjertelydsbamse. Alle modeller kan indstilles til at slukke automatisk efter valgfrit tidsinterval og afspiller 4 forskellige beroligende lyde. Bl.a. hjertelyd, hvalsang, brusende bølger eller forårslyde. Bamsen har 3 forskellige lydniveauer, så du kan indstille det alt efter, hvad du selv foretrækker.

Hjertelydsbamsen udformet som en ugle har desuden en sensor som bevirker, at lydene automatisk genstarter, hvis barnet vågner om natten og er uroligt. Den kan også sættes fast på tremmesengen med de medfølgende velcrobånd.

Uanset hvilken hjertelydsbamse du vælger, opfylder den alle sikkerhedsstandarder og indeholder ingen små dele, der kan falde af. Øjne, snuder og mund er nemlig broderet på.

Klik og læs mere om hjertelydsbamse

hjertelydsbamse-cloudb

koeb-knap

 

Hvad kan en hjertelydsbamse?

En hjertelydsbamse kan generelt set gengive lyden af et hjerte der slår.

Nogle bamser har en ekstra funktion, der også gengiver hjertets små pulserende slag – og så kan du også få hjertelydsbamser med indbygget lys samt andre beroligende lyde.

Hvilken slags hjertelydsbamse du skal vælge afhænger lidt af dine behov. Dog kan man sige, at en hjertelydsbamse med flere lyde end hjertelyd er en god idé, da den kan bruges i længere tid end den traditionelle type.

Naturligvis kan større børn også bruge hjertelydene, men de synes måske det er lidt fjollet at høre på. Her er lyden af hvaler eller bølger måske en smule sjovere – og disse lyde kan uglen også levere.

Hvorfor er hjertelyd så beroligende?

Det er en lyd, som dit barn har kendt i al den tid, det har kunnet fornemme lyde. Faktisk lige fra det lå i din mave.

Vi mennesker er således indrettet, at alt velkendt virker trygt for os og derfor er hjertelyd beroligende at lytte til. De rytmiske slag kan nærmest få selv et voksent menneske til at gå helt ned i gear.

Forestil dig eksempelvis, når du ligger på din kærestes brystkasse og hører vedkommendes hjerteslag.

Hvad kan en hjertelydsbamse hjælpe med?

En roligere søvn!

Det er som nævnt først i artiklen ikke naturligt for at barn at opleve total stilhed. Men det er ofte, hvad baby bliver mødt af, når den lille vågner midt om natten. For hele huset sover jo, det er mørkt og måske kan barnet heller ikke lige lugte sine forældre.

Det er vigtigt at huske på, at mennesket biologisk set er en dyreart. Vi glemmer bare af og til vores urinstinkter – men det gør babyer ikke.

Hjertelydsbamse beroliger instinkterne

Babyer har ingen erfaring at trække på, men lever udelukkende ved at følge deres instinkter. Og en hjælpeløs lille baby, der vågner om natten og ikke kan høre andre mennesker eller lugte andre mennesker tror, det er forladt. Og derfor begynder barnet at græde.

Naturligvis rejser du dig, når dit barn begynder at græde. Men mange af de gange dit barn vågner i løbet af natten kan faktisk blive reduceret til ikke at ende i gråd, fordi barnet bliver beroliget helt af sig selv. Især hvis du, udover en hjertelydsbamse, også lægger en af dine trøjer ned til barnet. Så kan barnet både dufte dig og høre en velkendt lyd på én gang.

Enhver forældre i søvnmangel ved i hvert fald, det er værd at forsøge.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.