Tag den perfekte selfie sammen med dit barn

Selfie med børnTendensen der satte sit præg på vores hverdag: selfien. Det er snart et par år siden, at begrebet tog verdenen med storm, men siden da har vi set, hvordan den yngre generation har udviklet begrebet og måden at tage et selfie på. Der findes rigtig mange gode måder at tage et godt billede sammen med dit barn, men hvordan tager du det perfekte?

Minder er til for at blive husket, og nogle gange skal man være rigtig hurtig, hvis man vil have billeder sammen med de helt små. Du kan for eksempel skabe sjove billeder, hvor du klæder dit barn ud eller efterligner kendte billeder (se vores 6 idéer til unikke børnebilleder her).

Vi kommer her med nogle tips til, hvordan du kan tage nogle sjove selfies sammen med dit barn:

1 – sjove ansigtsudtryk

Om dit barn er glad eller ked af det, kan en selfie være sjov og hyggelig for dit barn, og så har du samtidig et sjovt billede at dele blandt din familie og dine venner.

Prøv at lave nogle sjove ansigtsudtryk. Babyer har en tendens til at studere og efterligne dine ansigtsudtryk, så prøv at eksperimentere med at lave nogle mærkelige udtryk – måske prøver dit barn at kopiere det, eller så griner de. Uanset hvad skaber dette rammerne om det perfekte selfie.

2 – vær kreativ med udseendet

Du går måske meget op i dit hår, make-up og tøj – gå ikke op i disse detaljer når det handler om en selfie med dit barn. Hvad er sødere, end en smule savl på sparkedragten og lidt morgenhår? Tag eventuelt en selfie med dit barn ved morgenbordet, så er du sikret et kært øjeblik.

3 – nye oplevelser

Et godt øjeblik at tage en selfie er, når dit barn oplever noget for første gang. Dette kan for eksempel være første gang i Zoo, første flyvetur i et fly eller måske nye oplevelser med mad. Sørg for, at din selfie har en form for indikation om, hvor i er eller hvad der sker i baggrunden, så billedet bliver lige så meningsfuld for andre som for jer.

Her er nogle råd til, hvordan du sikre dig den perfekte selfie med dit barn:

Når du er klar til at tage din selfie, kan du vise dit barn kameraet eller din telefon kort og strække armen ud. Barnet vil højst sandsynligt blive interesseret i apparatet, hvilket vil give den rette opmærksomhed.

Prøv at positionere dig selv i et veloplyst område så du ikke behøver blitz, da det kan skræmme dit barn og resultere i et dårligt humør. Husk at et barn ikke er opmærksom i ret lang tid, før noget andet bliver interessant. Hvis du bruger en smartphone kan du forsøge at vende kameraet om, så dit barn kan se sig selv mens du tager billedet. Dette vil sikre dig, at opmærksomheden varer i længere tid og give dig nogle flere chancer for at tage billeder. Hvis du har et barn, som er meget nysgerrig, kan du forsøge at lade barnet selv trykke på knappen for at tage billedet. Sådanne billeder vil være værd at gemme på.  

Nogle af de bedste selfies med babyer er de mest kærlige øjeblikke. Et kys fra mor til barn, eller endnu bedre, et kys fra barnet til mor skaber et rigtig sødt billede, som du kan dele med dem, som du holder af.

Hvad skal du gøre med alle disse selfies? Efter du har delt dem med dine venner, kan du lave en collage af de bedste billeder og hænge dem op på børneværelset. I vil sammen kunne elske at se på dem sammen, specielt når barnet blive ældre. Du kan også lave et album med alle billederne, som i sammen kan kigge på, så i kan huske alle de gode øjeblikke sammen.

Elektronikbutikken MyTrendyPhone.dk har lavet en let og overskuelig guide til dig, som ønsker at blive en mester i at tage perfekte selfies. Den er oplagt at gå ud fra, når du skal tage nogle søde og mindeværdige selfies sammen med dit barn. God fornøjelse.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar