Skildpadde natlampe


Find en sød skildpadde natlampe – flere modeller med både lyd og lys.

De fine skildpadde natlamper er rigtig populære. De er både søde, men skaber også en helt fantastisk effekt, når det er mørkt.

Skildpadde natlampe med stjernehimmel

Skildpadde natlampe fra CloudB. Lamperne har autosleepfunktion og slukker således efter 45 minutter.

Køber du en skildpadde natlampe fra CloudB bruger den 3 AAA-batterier, anvender ikke meget strøm og derfor holder både pærer og batterier rigtig længe.

skildpadde-natlampe-orangeskildpadde-natlampe-turkis

skildpadde-natlampe-lillaskildpadde-natlampe-groen

 

Skildpadde natlampe med både lys og musik

Luksusudgave af den kendte skildpadde natlampe, som i stedet for stjerner skaber illusionen af bølger på væg og loft.

Denne skildpadde natlampe har også lyd – enten beroligende bølgeskvulp og brus eller en fin og rolig melodi. Lampen har autoslukfunktion.

skildpadde-natlampe-tranquil-lillaskildpadde-natlampe-tranquil-turkis

Mariehøne natlampe

En skildpadde natlampe fås også som søde mariehøns i to forskellige farver.

De søde mariehøne natlamper kan naturligvis kaste stjerner på både væggene og lofterne på børneværelset, ligesom den originale skildpadde natlampe.

skildpadde-natlampe-pinkskildpadde-natlampe-mariehoeneskildpadde-natlampe-mariehoene-groen

Se alle skildpadde natlamper

shop-knap

Natlampe som bil med stjerner og lyn i stedet for klassisk skildpadde natlampe

CloudB har også lavet en fin bil, som fungerer på samme måde som en skildpadde natlampe. Når du tænder for den, kaster den stjerner og små lyn på væggen og loftet – og når den er slukket, kan den bruges som en rigtig legetøjsbil, da hjulene kan dreje rundt.

Bilnatlampen er af samme gode kvalitet som de resterende natlamper fra CloudB og din lille dreng vil med garanti synes, lampen er suveræn.

skildpadde-natlampe-bil

 

Skildpadde natlampe med bluetooth

Denne skildpadde lampe kan du tænde og slukke med din Bluetooth. Så behøver du ikke ind på værelset og risikere at vække junior, når du vil slukke for den.

skildpadde-natlampe-bluetooth

Hvad kan en skildpadde natlampe?

En skildpadde natlampe er en blød bamse, med et “hårdt” skjold af plastik på ryggen. I skjoldet er der små bitte stjerneformede huller – og indeni skjoldet sidder der en række pærer.

Når du tænder for din skildpadde natlampe kaster skjoldet masser af smukke stjerner op på væggen og loftet i det mørke børneværelse og skaber et helt magisk soveunivers.

Uanset hvilken skildpadde natlampe du vælger, har den pærer i tre forskellige farver, så du selv kan vælge, hvilken farve stjernerne skal lyse i.

Stjernerne er arrangeret således, at du sammen med dit barn kan lede efter de kendte stjernebilleder – og der følger også et “stjernekort” med barnets skildpadde natlampe, så I kan få lidt hjælp til jagten.

Se en skildpadde lampe i aktion

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.