Efter graviditeten. Forkæl dig selv med nyt tøj fra Freequent

FreequentEfter et graviditetsforløb trænger de fleste kvinder til at føle sig feminine, smukke og godt til pas i egen krop.

I 9 måneder har fokus været på graviditeten, og det er dermed velfortjent at bruge tid på sig selv og få ens velvære i top.

Følelsen af velvære og skønhed er individuel, men med nyt og lækkert tøj vil din selvtillid garanteret få et boost.

Derfor kan du med god samvittighed afsætte tid til at fokusere lidt på din garderobe og købe nyt og lækkert tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Freequent – fokus på kvindekroppen og moderne styles

Freequent er et godt bud på et tøjmærke, der har lækre styles til den moderne kvinde. Mærket designer et hav af skønne bluser, bukser, cardigans og meget mere, som er klassiske og moderne og derfor passer ind i mange kvinders garderobe.

Mærket fokuserer desuden på at skabe tøj, der passer til kvindekroppen og dens former, samt styles i gode kvaliteter med flotte detaljer.

Derfor har vi valgt at fokusere på Freequent, som har noget til enhver smag, og som skiller sig ud, fordi de både har basistøj og styles, der skaber kontrast og er perfekte til mere festlige lejligheder.

Opdater garderoben med Freequents fede udvalg

Freequent fokuserer på de kvindelige former, men de går altså hverken på kompromis med look eller kvalitet. Når man scroller gennem Freequents udvalg, kan det derfor være svært at vælge imellem de mange fede styles.

Vi har nu alligevel udvalgt et par stykker, som virkelig vil gøre sig godt i mange kvinders garderobe, og som du kan overveje at forkæle dig selv med.

Meta cardigan

Først og fremmest bør alle kvinders garderobe indeholde en helt basic cardigan, og derfor har Freequent designet Meta modellen. Denne cardigan er et stykke basistøj, der passer ind i enhver garderobe med dens simple og klassiske snit. Cardiganen er i blød strik, har rund hals og lukkes foran med knapper. Meta fås i sort, sand eller rosa.

Lanni blazer

Til finere lejligheder er det smukt at smide en blazer over skuldrene. Freequents blazermodel Lanni har det helt rigtige snit, som gør den casual og fin på samme tid. Blazeren er i habitsnit, men den lidt løsere pasform gør den anvendelig til hverdag såvel som til fest. Lanni er lavet i kraftigt jersey med for og lukkes foran med en enkelt knap. Blazeren kommer i den fineste, sarte rosa.

Tess jeans

Behageligt tøj, der ikke strammer, har alle dage været lidt mere tiltrækkende end stramme klæder, og det ved Freequent godt. Derfor har de designet de skønneste bukser med masser af elastik, der kommer i jeans looket. Tess bukserne strammer ingen steder pga. en bred elastik i taljen, og de er samtidig fede og perfekte til hverdag. Bukserne fås i farverne sort eller navy.

Rose kappe

Et andet behageligt stykke tøj er Freequents Rose kappe, som er lavet i det blødeste materiale. Kappen er smuk og feminin og har blandt andet en flæsekant, der går hele vejen rundt. Rose kommer med to knapper i siderne, så du kan få huller til armene, samt en blød sjalskrave, som kan styles på flere måder. Kappen er stilet, smuk og behagelig på samme tid og ideel til de kolde dage. Rose fås i navy eller jordfarvet.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar