Babybadekar


Smarte og praktiske babybadekar i flere størrelser.

De fleste babyer elsker at blive sænket ned i dejlig lunt vand, når de skal bades, så det vigtigste, når du bader dit barn er, at vandet har den rigtige temperatur.

Men derudover skal du selvfølgelig også have noget at bade din baby i.

Babybadekar fra Boon

babybadekar-boonSmart og topmoderne babybadekar, der kan indstilles i to positioner- og desuden klappes sammen, så det ikke optager plads, når det ikke benyttes.

Fås i turkis og lime.

Køb babybadekar fra Boon her

 

Babybadekar med indbygget vægt og termometer

badekar-termometerBabybadekarrenes Rolls Royce. Dette babybadekar har indbygget vægt, så du nemt kan veje dit barn samt indbygget termometer, der sikrer dig at vandet hverken er for varmt eller for koldt.

Badekarret har en aftagelig indsats, så det også kan bruges af større børn. Fås i flere farver.

Køb babybadekar med indbygget vægt her

 

 

Helt almindeligt babybadekar

babybadekar-classicAlting behøver ikke være så smart – rent faktisk handler det jo bare om, at din baby får et bad.

Her finder du et ganske klassisk babybadekar – med mulighed for både at tilkøbe stativ så badekarret kommer op i voksenhøjde samt badestol.

Køb babybadekar her

 

 

 

Babybadekar fra Deltababy

babybadekar-deltababyPrisvindende babybadekar – og lad dig ikke snyde af, det ligner en spand. Der er nemlig en mening med galskaben.

Formen minder barnet om livet i livmoderen og som en ekstra fordel kan baby have hele kroppen under vand og bliver derfor ikke kold. Badekarret fylder ikke meget, er skridsikkert og kan anvendes til børn op til 1 år.

Køb babybadekar fra Deltababy her

 

 

Babybadekar fra Bibabad

babybadekar-stortDette babybadekar er den optimale løsning, hvis man ikke har et fast badekar i hjemmet.

Bunden har skridsikker belægning, der er en praktisk prop i bunden og det stof som et babybadekar fra Bibabad er lavet af, kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader – babybadekarret er derfor meget nemt at holde rent.

Det aller bedste ved dette babybadekar er, at det er stort nok til at barnet kan bruge det helt indtil 4-5 års alderen, hvilket ofte er problemet ved de traditionelle babybadekar.

Om sommeren kan du også bruge badekarret til vandpjask eller badebassin – og der er endda plads til flere børn i det.

Tips til at vælge nyt babybadekar

  • Sørg for der er en prop i bunden. Så er det nemmere at tømme badekarret, når badet er slut. Det kan også være en god idé at sikre sig, der kan købes en ekstra prop – propper har det med enten at blive væk eller mørne en smule efter flere års brug.
  • Hvad har du plads til på dit badeværelse? Har du behov for et babybadekar, der kan klappes sammen? Eller kan du nøjes med en billig, almindelig model?
  • Et badekar er dybest set lavet af hård plast. Overvej om det billigste babybadekar mon ikke kan opfylde jeres behov.
  • Bunden bør være skridsikker, så badekarret ikke “skøjter” rundt, hvis baby forsøger at rejse sig.

Hvor stort skal et babybadekar være?

Vælg en model, der godt stor fra starten af. Du kan altid købe enten en badestol eller et Blooming Bath til at anvende, når baby er helt lille.

Hvis du køber dit babybadekar for småt, skal du ud og anskaffe dig et nyt, når barnet når 1 års alderen. Husk at de fleste børn ikke er meget for et almindeligt brusebad før de når skolealderen og at de elsker at lege plaskelege. Et badekar skal derfor ses som andet og mere end blot en praktisk løsning. Det gør badet sjovt.

Som ekstra bonus kan du måske endda have to børn i badekarret på én gang?

Hvor længe kan man bruge et babybadekar?

Et helt traditionel badekar i standardstørrelse kan som regel kun anvendes det første års tid, medmindre du køber en af de modeller, der er større end normalt.

Skal man bruge et babybadekar?

Nej – tidligere brugte forældrene simpelthen håndvasken i enten køkken eller badeværelse. Det kan du også gøre, forudsat at vasken er stor nok.

Til det formål er der skabt det geniale Blooming Bath, som du kan se her

 

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.