Blooming Bath – badekar til baby

Giv baby et bad med et Blooming Bath som hjælpemiddel.

Se de flotte og charmerende Blooming Bath, find den shop der fører din favorit – og læs mere om, hvad et Blooming Bath egentlig er for noget længere nede på siden.

Køb Blooming Bath her

Klik på billedet for at gå til den shop, der fører det Blooming Bath, du bedst kan lide.

Der er gratis fragt på den gule og den hvide.

blooming-bath-gulblooming-bath-hvid

blooming-bath-pinkblooming-bath-blaa

Hvad er et Blooming Bath?

blooming-bath-babyEt Blooming Bath er en praktisk måde at bade baby på, som også er yderst behagelig for den lille skabning.

De store blomsterblade støtter barnets ryg og hoved, hvormed du som forælder kan have begge hænder fri under badet.

Derudover føler barnet sig også dejligt trygt og indesluttet i det fine Blooming Bath.

Som en ekstra bonus slipper dit barn for at sidde på den hårde og nogle gange lidt ubehageligt badekarsbund.

Du kan sikkert selv huske fornemmelsen din bare numse på et porcelænsbadekar og kan sikkert nikke genkendende til at en blød pude må være at foretrække.

Den tykke blomsterformede måtte er dejligt blød for den nøgne babyhud – og midten af Blooming Bath, som er der hvor din babys numse oftest vil være under badet, er lavet af et antibakterielt skum.

Et Blooming Bath kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen (uden skyllemidddel!) og tørres i tørretumbleren.

Hvordan bruger man et Blooming Bath?

Blooming Bath kan både anvendes i en håndvask eller som underlag i et traditionelt babybadekar.

Bagsiden af Blooming Bath er beklædt med et polyesternet, som sørger for at Blooming Bath ikke glider frem og tilbage på en våd overflade.

Når baby er færdig med at bade, vrider du nemt vandet ud af den og kan så enten tørre dit Blooming Bath på radiatoren eller i tørretumbleren.

NB: Du skal  være opmærksom på, at Blooming Bath ikke passer til de nye foldbare badekar, som er for smalle til at kunne rumme både det og barnet.

Hvor længe kan man bruge Blooming Bath?

Blooming Bath er designet i størrelsen til at kunne anvendes fra barnet er 0-ca. 8 måneder – men det gælder kun den traditionelle brug, hvor baby ligger ned og bliver støttet under badet. Fra 8- måneders alderen kan de fleste børn alligevel sidde op i badekarret og så  kan Blooming Bath anvendes som siddeunderlag i et almindeligt badekar indtil barnet ikke gider sidde på det længere – eller stopper med at bade i badekarret.

Tag Blooming Bath med dig

Blooming Bath er nemt at tage med sig på overnatning, hvor der ikke er et badekar. Brug så dit Blooming Bath i vasken på badeværelset eller i køkkenet.

Tip: Når du har haft tændt for den varme hane, er det en god idé at sikre sig, at vandhanen ikke er brandvarm, inden du sætter baby ned i vasken. Enhver der har stødt numsen mod at varmt blandingsbatteri i badet ved, hvad jeg taler om:)

Mere til den almindelige løsning?

Så kan du finde alle slags babybadekar i denne artikel.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.