5 gode gratis film for børn

Film for børnEr du på udkig efter en god børnefilm, som dit barn kan se? Så er du kommet til det helt rette indlæg. For i dette indlæg er der nemlig samlet 5 gode børnefilm, som kan ses fuldstændig gratis.

Alle 5 film kan nemlig streames hos Filmstriben. Filmstriben er bibliotekernes online streamingtjeneste, hvor du kan streame et vist antal film om måneden helt gratis. Det eneste du skal bruge er blot dit biblioteks login, og så kan du ellers gå i gang.

1. Antboy

Den første film på listen er den danske superheltefilm Antboy. Antboy handler om den helt almindelige 12-årige Pelle, som en dag bliver bidt af en speciel myre, hvilket giver ham superkræfter. Derfor slår han sig sammen med tegneserienørden Wilhelm for at skabe sin hemmelig identitet – nemlig Antboy.

Derefter står han bag nogle forrygende redningsaktioner i byen, men han finder hurtigt ud af, at han ikke er den eneste i byen som har superkræfter. Den mystiske Loppen kidnapper nemlig den pige fra skolen, som Pelle er hemmeligt forelsket i, og Antboy står derfor over for hans hidtil største udfordring.

Anbefalet alder: Minimum 7 år.

2. F for får – filmen

F for får – filmen er en rigtig hyggelig familiefilm. Den handler om Frode Får, som vil holde sig en fridag. Han planlægger derfor sammen med de andre at snyde bondemanden ved at sove videre, så de kan nyde livet. Men desværre sker der det, at en løbsk campingvogn fører bondemanden langt, langt ind i den store by med hukommelsestab.

Derfor er der intet andet valg for Frode og resten af fåreflokken at tage med ind til byen for at finde deres ejer og redde ham med hjem igen. Men det er ikke en opgave uden problemer, og pludseligt har de også en farlig dyrefanger lige i hælene.

Anbefalet alder: For alle

3. Paddington

I Paddington følger vi den talende bjørn af samme navn, som bestemmer sig for at rejse til London for at finde sig et nyt hjem. Det fortryder han dog, da han befinder sig helt alene på Paddington Station i storbyen. Men heldigvis møder han familien Brown, som giver ham husly.

Selvom Paddington er en rigtig ballademager, så holder hans nye familie sig alligevel af ham. Men bedst som Paddington tror, at alt er fryd og gammen, så bliver han opdaget af en dyreudstopper, der ser ham som en gylden chance for at få sig et ægte pragteksemplar i sin samling.

Anbefalet alder: Minimum 7 år

4. Asterix: Byplanlæggeren

Vi befinder os i år 50 f.Kr. i den lille galliske landsby, som er det eneste sted der har modstået de invaderende romerske styrker. Det kan landsbyen primært takke Asterix, Obelix og Miraculix’ trylledrik for, hvilke er til stor irritation for den romerske leder Julius Cæsar.

Julius prøver derfor at skifte taktik ved i stedet at forføre de barbariske gallere. Dette gør han ved at bygge det luksuriøse boligkompleks, ‘Palæet for Guder’, som bliver opført lige ved siden af landsbyen. Så nu er det op til Asterix og Obelix at modstå fristelserne og (endnu engang) besejre romerne.

Anbefalet alder: For alle

5. Ups! Hvor er arken?

En enorm flodbølge er på vej, og verdens undergang nærmer sig. Men heldigvis for de to nestrianerdyr, Dan og hans søn Fini, er der bygget en ark som skal redde alle dyrene. Men det viser sig, at nestrianerdyr ikke er tilladt ombord. Dog får de hjælp fra grymp-dyret Hanne og hendes datter Lea til at snige sig om bord.

Men bedst som de tror, at alt er fryd og gammen, falder Fini og Lea overbord. Og de to unger bliver nødt til at kæmpe for deres liv, mens Dan og Hanne skal lære at samarbejde for at redde deres børn på trods af deres forskelligheder. Det bliver helt sikkert ikke en rolig sejltur.

Anbefalet alder: Minimum 7 år

Ønsker du at se flere god film for børn, så se denne liste med 10 gode børnefilm, som du kan se helt gratis.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar