Derfor bør du cykle med dine børn

Der er ikke mange ting, der er vigtigere end at vedligeholde børns sundhed, så man etablerer en grundform hos barnet. Det er naturligvis vigtigt, at forældre med ældre kroppe holder korpusset i gang og sund, men det er mindst lige så vigtig for barnet at opbygge stærke strukturer, der holder hele livet.

Cykling som motionsform og fremkomstmiddel

Cykle med dine børnHar du et ønske om at træne med dine børn, men synes du ikke, der er noget tilbud, der passer jer som familie, så find cyklerne frem og investér i cykler til børnene. At cykle er det foretrukne transportmiddel for mange rent praktisk, men cykling er også god som motionsform. Denne artikel er skrevet i samarbejde med Cyclingshop.dk, der i dagligdagen hjælper familier med at gøre cykelturene sjove og udfordrende via godt udstyr.

Brug cykelturen som egen motion og barnets sovepille

Du har sikkert prøvet at være en tur i skoven i flere timer en lørdag eftermiddag, og når du og familien kommer hjem, er der intet, der frister mere end en lille lur. Det samme gør sig gældende for børn. Daglig motion gør, at det bliver nemmere for os at vedligeholde gode rutiner og at døgnrytmen og søvnmønstret bliver stabilt.

Hvis børnene har været ude for at lege en hel eftermiddag, vil der være meget stille rundt om aftensmadsbordet, da trætheden begynder at trænge sig på, og det vil være nemmere at få børnene til at sove. Det er værd at overveje, om ikke I burde cykle med jeres børn, både fordi I får dyrket lidt motion og bevæget jer, men også fordi børnene får nemmere ved at sove, når de skal.

Medbring forsyninger til børnene

På Cyclingshop kan du finde en del udstyr, der kan gøre cykelturen med børnene lettere. Hvis du og børnene bestemmer jer for en frisk cykeltur, så kan det være nødvendigt at medbringe lidt vand, nogle kiks eller rugbrødsmadder. Med mad, væske og godt udstyr bliver cykelturen en del lettere at håndtere.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar