Vælg den rigtige emballage når du pakker børnetøj ned til senere brug

emballageVi med børn kender det alle alt for godt, de små poder vokser ud af tøjet hurtigere end vi kan følge med. Inden man får set sig om er det blevet tid til at udskifte sparkedragten med busker og kjole. Og også her skyder de små i vejret nærmest dag for dag. De fleste af os vil gerne gemme tøjet. Det kan være til senere brug når der kommer en lillebror eller lillesøster. Det kan også tænkes at tøjet skal gå i arv til senere generationer eller gemmes fordi vi synes det er sjovt og har en affektionsværdi for os. I alle tilfælde er det vigtigt at huske at bruge ordentlig emballage. Hvis ikke du bruger en kvalitets emballage risikere du at dit værdifulde børnetøj ikke er noget vær.

Hvad kan der ske?

Mange af de typiske problemer opstår når vi gemmer og opmagasinere vores ting af vejen på lofter og i kælderrum. Faktisk kan der også opstå de samme problemer når man køber sig til opmagasinering på store lagerhoteller. Rigtigt ofte ser vi at der kommer råd, jordskjolder, lugt eller fugt når man ikke sørger for en at pakke ned med ordentlig emballage. Et af de store problemer der kan opstå er hvis du har brugt en dårlig emballage der ikke kan lukke tæt. Så kommer fugten snigende hurtigere end man får set sig om og så er alt til at smide ud. Det vil være rigtigt ærgerligt hvis du står og har lovet 10 sparkedragter væk til dit barnebarn eller moster lille ny baby. Fugt er den faktor der spiller mest ind, når vi skal tænke på indpakningen. Her på baby og børn taler vi af erfaring. Vi har både prøvet det på egen krop, men kender også til mange tilfælde blandt venner og bekendte, samt flere af jer læsere der har været uheldige.  En af jer læsere har prøvet at stå med en hel sæk med næsten ubrugt babytøj, for så at finde ud af at der et halvt år efter var mug og jordskjolder overalt på tøjet. Når det sker er det lige til at smide ud. Det er næste umuligt at rede sådan en omgang fugtigt tøj. Det er ikke noget man har lyst til at give sin baby på.

Hvilket emballage skal du bruge?

Det er derfor vigtigt at bruge en god emballage og den behøver ikke at være dyr. Vi har tidligere på emballage her fra. Tricket er nemlig en kombination af god emballage der holder og at pakke tingene på en smart og holdbar måde. Vi bruger derfor en kombination af plast, pap, poser og tape. Sørg for at pakke så luft tæt som muligt og sikrer dig at du har forseglet indpakningen så den hverken går op eller lukker luft ind. På den måde kan man pakke tøj ned til meget senere brug. Også selvom du ikke har et tørt opbevaringssted.

Det kan også være vigtigt, at dit barn ikke har tøj med trykknapper. Se hvorfor her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar