Vågelampe


Har du brug for en vågelampe? Måske finder du din nye her.

En vågelampe er fantastisk til børn i alle aldre. Når børnene er helt små, skaber den tryghed, fordi der ikke er helt mørkt – og når børnene bliver lidt større, sørger den for, at børnene kan se en lille smule, når de skal op om natten og på toilettet.

Vågelampe med Barbapapa

Fantastisk sød vågelampe med LED-pærer, som står i en lader og kan fjernes og tages med i seng uden risiko – og holder strøm i hele 11 timer.

En luksus vågelampe som er ufatteligt skøn at kigge på.

shop-knap

vaagelampe-barbapapa-blaavaagelampe-barbapapa-lyseroed

 

Vågelampe til stikkontakt

Smart vågelampe, der sættes i en stikkontakt – og så virker den.

Den kan drejes, så den passer i både vandrette og lodrette stikkontakter – og så sørger en sensor for at jeres vågelampe selv tænder i takt med, at det bliver mørkt.

shop-knap

vaagelampe-stikkontaktvaagelampe-stikkontakt-lyseroedvaagelampe-stikkontakt-blaa

 

LED vågelampe fra Disney

Vågelampe med LED. Denne vågelampe bruger desuden almindelige batterier, så den er nem at have med i selve sengen, uden du skal bekymre dig om ledninger, der kan sno sig rundt om barnets hals.

shop-knap

vaagelampe-disney-woodyvaagelampe-disney-peterplys_001vaagelampe-disney-mickeyvaagelampe-disney-minnie

vaagelampe-disney-prinsesservaagelampe-disney-klokkeblomstvaagelampe-disney-cars-bilervaagelampe-disney-handymanny

Genopladelig vågelampe

En vågelampe af denne slags kan genoplades ligesom en mobiltelefon – og dét er smart! Lyset er blødt og dæmpet og pærerne er LED-pærer som er energibesparende og holder i nærmest en uendelighed.

koeb-knap

vaagelampe-philips

Rap vågelampe!

Vågelampe, der kan oplades som en mobiltelefon og derefter kan slæbes med helt ned i sengen, hvis barnet har lyst til dét.

koeb-knap

vaagelampe-genopladelig-and

 

Vågelampe med bevægelsessensor

Praktisk vågelampe, som automatisk slukke efter forudindstillet tid, men tænder automatisk igen, når barnet bevæger sig.

Kun 109 kroner!

koeb-knap

vaagelampe-led-motion

Hvad bruger man en vågelampe til?

For et barn som lever størstedelen af sine vågne timer i lys, er mørke ikke naturligt. Derfor kan mange små børn føle sig utrygge, hvis der enten er helt mørkt, når de skal puttes – eller hvis de vågner om natten og ser, at alt er kulsort.

Her er en vågelampe en fin, nem og billig løsning.

Hvorfor er det en god idé med en vågelampe?

Udover det faktum at de fleste børn ikke ligefrem nyder mørket, kan det også være svært at orientere sig, når man intet kan se.

De små børn vil med en vågelampe i de fleste tilfælde selv kunne finde en bortløbet sut og de større børn kan se en smule, når de skal op om natten for enten at tisse eller finde ind i mors og fars seng.

En vågelampe i en stikkontakt ved døren er også en god måde at “vise vej” om natten.

Hvilken type vågelampe skal jeg vælge?

Som med alt andet er det et spørgsmål om temperament – måske kan du godt lide, dit barns nye vågelampe er af typen, der bruger almindelige batterier, så du ikke (udover en masse andre ting og sager) også skal holde styr på, hvor opladeren er. Du kan nemlig ikke bare sådan lige skaffe en ny, uden at skulle købe en helt ny vågelampe.

Det kan også være, du synes, det er irriterende at skulle skifte batterier og derfor foretrækker en vågelampe med oplader.

Vælger du en vågelampe med batterier, skal du tænke over:

  • Batteridækslet skal være skruet fast med skruer, så barnet ikke selv kan pille batterierne i sin vågelampe ud. Det kan være livsfarligt, hvis barnet sluger et batteri.
  • Overvej genopladelige batterier – det er bedre for miljøet og i længden også din pengepung.
  • Brugte batterier, der ikke er genopladelige skal håndteres korrekt og må ikke komme i det almindelige husholdningsaffald. Langt de fleste kommuner beder borgerne om at lægge de brugte batterier i en gennemsigtig plastikpose, og lægge denne oven på skraldespanden på tømningsdagen. Renovationsarbejderne er forpligtet til at tage dem med.

Andre ting, der er værd at overveje

Nogle vågelamper har autosluk-funktion – eksempelvis efter 15 minutter. Hvis du planlægger at din vågelampe skal lyse hele natten, skal du derfor nok undgå denne type.

Funktionen er ment som energibesparende – og det er også rigtig fint, hvis dit barn er stort nok til selv at kunne tænde lampen igen ved behov.

Vågelampe fra andre mærker

vaagelampe-genopladelig-pingvinvaagelampe-genopladelig-pindsvin

vaagelampe-genopladelig-hundvaagelampe-genopladelig-bamse

vagelamper-cloudbvaagelampe-octopus-lilla

vaagelampe-cloudbvaagelampe-cloudb-pink

vaagelampe-bamser

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.