Vågelampe til stikkontakt


Smart vågelampe til stikkontakt der holder 100%.

Vågelampe med batterier eller genopladelig

Leder du efter vågelamper med batterier? Se denne artikel

Vågelampe til stikkontakt fra Pabobo

Denne vågelampe til stikkontakt er specielt designet til børneværelser.

Den runde lækre form er både fin og enkel og passer derfor til de fleste hjem.

shop-knap

vaagelampe-stikkontakt-blaavaagelampe-stikkontakt-lyseroedvaagelampe-stikkontakt

 

Pabobo vågelampe til stikkontakt har energivenlige LED-pærer, der holder i tusindevis af timer – og når det er lyst, lyser den ikke, selvom stikkontakten er tændt.

En sensor sørger nemlig for gradvist at skrue op og ned for lyset i din vågelampe til stikkontakt, alt efter hvor lyst eller mørkt det er. Så bruger vågelampen aldrig unødig energi og du betaler ikke for unødvendig strøm.

Pæren bliver aldrig varm, så der er ingen risiko for overophedning eller brændte små fingre, hvis guldklumperne skulle komme til at sætte fingrene på den.

Derudover kan vågelampens stik drejes 180 grader, så den kan sidde optimalt i både vandrette og lodrette stikkontakter. Du kan faktisk også dreje din vågelampe rundt, imens den sidder i stikkontakten.

Pabobo vågelampe til stikkontakt holder på 8. år

Begge mine børn har en Pabobo vågelampe til stikkontakt – børnene er i skrivende stund 7 og 5 år og begge vågelamper virker stadig.

Ikke én eneste gang har de svigtet og de har heller aldrig fået skiftet pære. De er blevet leget med, kastet med og kørt over af scootere. Og som sagt: De virker virkelig endnu.

Min søns vågelampe til stikkontakt er af en ældre model, men da modellerne kun er blevet bedre og bedre, vil jeg bestemt anbefale Pabobo. Det er er sindssygt godt køb – og til kun 149.95 er det endda også en god pris.

Hvorfor er en vågelampe til stikkontakt smart?

  • Jeg har altid foretrukket en vågelampe til stikkontakt af flere årsager
  • Jeg glemmer ikke at få den tændt
  • Jeg slipper for at skulle skifte batterier og bøvle med en vågelampe, der lyser svagere efter et par ugers brug p.g.a. batterisløvhed.
  • Der er ingen oplader, jeg skal holde styr på (og i en verden, hvor jeg i forvejen har en oplader til telefon, iPad, Nintendo, min kærestes barbermaskine og kamera at holde styr på er dét guld værd).

Hvor længe bruger man en vågelampe til stikkontakt?

Egentlig er det jo op til én selv  – og måske siger dit barn selv på et tidspunkt, at “Nu er jeg altså stor nok til at sove uden, mor” (Efterfulgt af en imitation af ét af de mor-blikke, som du med garanti selv har sendt barnet af og til).

Når det er sagt, så bruger vi vores vågelampe til stikkontakt endnu.

Vist ikke så meget, fordi børnene ikke kan falde i søvn uden, men vi bor laaaangt ude på landet, hvor der er altså er mørkt, når det er nat. Som i virkelig sort-mørkt.

Derfor er det rart, at vi på hver af børnenes værelser har en vågelampe til stikkontakt siddende ved siden af døren på deres værelser. Så kan de orientere sig, hvis de skal op om natten og på toilettet – eller bare gerne vil ind og have varmet kolde tæer under de voksnes dyner.

Har du en Pabobo vågelampe?

Del din begejstring i kommentarfeltet nederst på siden – eller fortæl, hvilken vågelampe til stikkontakt, du selv har og inspirér en masse andre mødre.

Du kan også læse artiklen Vågelampe, hvis du leder efter andre typer natlamper.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar