Tumlelegetøj hitter i 2018

TumlelegetøjLegetøj til børn er i en rivende udvikling, og der kommer mere og mere godt legetøj på markedet. En af de typer legetøj, som bliver stadig mere populært er tumlelegetøj.

Forskerne har nemlig for alvor vist sammenhængen mellem den fysiske tumlen og hjernens indlæring hos børn. Når barnet tumler og bliver udfordret på koordinering, balance mv., så stimulerer det simpelthen hjernen, så barnet generelt får en bedre indlæringsevne.

Efter forskerne har fundet ud af dette, så har legetøjsproducenterne fået travlt med at udvikle godt tumlelegetøj, da der pludselig er kommet en endnu større efterspørgsel. Det er både vuggestuer, børnehaver og private, som efterspørger dette motorisk udfordrende legetøj.

Forskerne har bl.a. lavet en kobling mellem det at et barn kan kravle og barnets evne til indlæring i skolen. Derfor ser pædagoger og eksperter helst, at barnet ikke springer kravlestadiet over, da dette udvikler hjernen enormt meget. Teorien går på, at krydsbevægelserne når børn kravler, har en særlig stimulerende effekt på hjernen.

Danske bObles laver skønt motoriklegetøj

En af de største og bedste producenter af motorikfremmende legetøj er det danske firma bObles. De har formået at udvikle noget legetøj, som via spændende tumlen stimulerer børns motorik på en fantastisk måde.

Samtidig er legetøjet lavet af sunde materialer uden skadelig kemi. De sunde materialer er endnu en god ting, som gør nyt legetøj bedre end gammelt legetøj. Før i tiden havde man nemlig slet ikke kendskab til alle de skadelige stoffer, som vi kender i dag.

Derfor blev legetøj i gamle dage ofte lavet i materialer med skadelige stoffer, da man simpelthen ikke vidste bedre dengang. I dag har det dog stor fokus, ligesom EU har lavet nogle meget skrappe regler for, hvad legetøj til børn må indeholde.

Designet på bObles produkterne er typisk dansk i enkel og elegant stil og med flotte og rolige farver. Motiverne er alverdens dyr, hvilket altid er et kæmpe hit hos børnene.

Læs mere om tumlelegetøj og andre spændende produkter til din baby på https://www.babymode.dk/bobles/

Trampolinen er populær i haven

Bor du i hus med have og har børn, så er der en meget stor chance for, at du har en havetrampolin stående. Trampoliner bliver nemlig stadig mere populære, da børnene simpelthen elsker at hoppe i dem og bare lege og være på trampolinen.

Samtidig er trampolinerne blevet rigtigt gode, så sikkerhed er i top med et sikkerhedsnet som slutter tæt om trampolinen, så det er umuligt at falde ud ved et skævt hop.

Trampoliner er endnu et eksempel på godt tumlelegetøj til børn. Selv fra børnene er ca. 3 år vil de have stor glæde af at udfordre deres motorik på en trampolin, og de helt store børn vil ligeledes få stimuleret krop og hjerne, da de kan lave alverdens svære hop.

Samtidig er trampolinen en god anledning til at give børnene noget frisk luft, hvilket deres hoved og koncentration har rigtigt godt af. Dermed er de endnu bedre til at lære videre, når de kommer ind i huset igen. Der er altså rigtigt mange gode egenskaber ved en trampolin, hvilket også er grunden til de stadig bliver mere populære.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar