Tøj der støtter op om dit barns motoriske udvikling

Gobabygo har udviklet tøj i form af strømper, strømpebukser og knæbeskyttere der støtter op om barnets motoriske udvikling.

Alle forældre kender til det med at man har fokus på sit barns udvikling lige fra fødslen. De første milepæle er når barnet sidder, når barnet kravler og når barnet begynder at gå. Kommer barnet godt på vej på disse stadier, vil det få selvtillid og have mod på de næste stadier i livet. Alle forældre ønsker, at gøre hvad de kan, for at støtte barnet der hvor det er. Med tøj fra Gobabygo kan alle være med, og alle kan gøre en forskel for deres barn.

Egenskaber ved Gobabygo tøj

De konkrete egenskaber ved tøjet der adskiller det fra alt andet tøj, er deres gummidutter under fødderne og på knæene, der er skridsikkert, og som derved hjælper barnet til at stå bedre fast. I dag har de fleste husstande glatte gulve som fliser og/eller trægulve. Gulvtæpper er ikke benyttet så ofte længere. Dette betyder, at barnet kan have svært ved at stå fast, når det skal lære at kravle og gå. Med tøjet fra Gobabygo undgås dette. Tøjet kan købes i de fleste børnetøjsbutikker samt online på fx smallfashion.dk, og er dermed nemt at anskaffe sig. Ligeledes er tøjet testet for sundhedsskadelige stoffer og kemi, og er designet i samarbejde med fysioterapeuter og motorikeksperter. Tøjet har derfor de bedste forudsætninger, for at du kan støtte dit barn bedst muligt i de første vigtige trin.

Støtter op om alle faser i den tidlige udvikling

Alle børn udvikler sig i forskelligt tempo, men med tøj fra Gobabygo kan du støtte op om udviklingen, og gøre at barnet udvikler sig hurtigere, end det ellers ville have gjort.

Når barnet skal lære at kravle anbefales knæbeskytterne med gummidutter, der ikke alene gør at barnets ben ikke skrider ud til siderne, det beskytter også de små knæ, der i starten godt kan blive ømme og mærkede af at kravle rundt på de hårde gulve.

Når barnet skal lære at gå, anbefales strømper og strømpebukser med gummidutter, der gør at barnet står bedre fast og derved hurtigere får mod på at gå ved egen hjælp. Når barnet er blevet komfortabel med at gå, kan strømerne fortsat bruges, så barnet føler sig sikkert, og senere begynder fx at løbe eller eksperimentere på anden vis. Og det er netop når barnet eksperimenterer, og øver sig, at det får nye færdigheder og udvikler sig.

Den motoriske udvikling har stor betydning

Den motoriske udvikling har stor betydning for barnet. Når barnet har styr på tingene føler det sig ovenpå og får selvtillid til at udvikle sig yderligere. Børn med selvtillid kan også nemmere begå sig i sociale fællesskaber, og får en bedre forudsætning for en god tilværelse med masser af leg og bevægelse.

Med tøj fra Gobabygo kan du for et forholdsvis beskedent beløb styrke dit barns motoriske evner, og dermed investere langt større i barnets udvikling og fremtid.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar