Spil dit barn bedre

Barn og morDet er selvfølgelig meget individuelt hvad der præcis skal til, før at dit barn udvikler sig helt optimalt. Men der er nogle basale ting der skal være i orden og nogle ting der hjælper børn og faktisk også voksne når de skal udvikle sig. Og det er vigtigt at man husker at passe bedst muligt på både sig selv, og sit barn både før, under, og efter graviditeten.

Oplevelser

Man skal ud og bruge sanserne og lære at socialisere sig. Dette kan gøres på mange måder, og der er store og små oplevelser man kan give sine børn der hjælper deres udvikling. Dette kan være en tur ud på en bondegård og opleve dyr, som de måske normalt kun ser i bøgerne. Her kan de lære hvordan de skal, agere overfor dyrene og de får udviklet sig på flere punkter. Dette er også en god og positiv oplevelse for børnene, og de får samtidig lært ting. Hvis man vil give dem en større oplevelse, kan man rejse til en anderledes kultur og lære dem om dette. Hvis du er bange for om de kan klare flyveturen, kan du hos rejsepriser.dk læse tips til hvordan du forbereder flyveturen og hvordan man bedst sover når man allerede er i luften.

Stil spørgsmål

Når i er ude på disse ture, er det en god ide af få dit barn til at beskrive hvad det ser og gør. Det kan f.eks. være farve, størrelse, form, eller andre særpræget ting ved de ting de ser. Det er en god ide her at bruge ’hvad’ fremfor ’hvorfor’ da du på den måde nemmere vil få barnet til at give det rigtige svar og få en succesoplevelse. Det lægger også mere op til debat imellem dig og barnet. Og her er det også en god ide at man lærer barnet at forholde sig til tal, altså hvor mange der er af et specielt objekt. Så lær barnet at tælle. Du kan med fordel også bede dit barn om at forholde sig til hvor i befinder jer, altså hvis i er i zoologisk have så skal han/hun forholde sig til hvor i er i forhold til løverne når i står ovre ved isbjørnene. Det kan også være dit barn skal vise vej, eller beskrive vejen i plejer at cykle til og fra institution. Eller derhjemme hvor et rum er i forhold til et andet.

Pas på jer

Dette starter helt fra graviditeten hvor det er vigtigt at man passer på sig selv, og ens barn i maven. Og her er det en god ide at begynde at spise vitaminer der passer på din krop, men også hjælper til at dit barn udvikler sig under mest muligt optimale forhold. Inde hos helsebixen.dk kan du finde alt i vitaminer, og plejeprodukter til jer begge. På den måde kan du også hjælpe til at forbygge strækmærker, med nogle af de cremer og olier du finder på hjemmesiden. Og når dit barn er kommet til verdenen, og du ikke længere er gravid er der nye ting man skal tænke på. Her skal man huske sutter, legetøj, og andre ting dit barn kommer til at putte i munden ikke bør indeholde for mange unaturlige stoffer. Heldigvis er udvalget af naturprodukter til både mor og barn, blevet så stort at det ikke er svært at opdrive man skal blot huske at have det i baghovedet når man er ude og handle ind til babyen ankomst. Dette gælder jo selvfølgelig også pleje til huden, som solcreme og almindelig creme til hverdagsbrug.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar