Sommerhus er det optimale med en baby

baby på strand

Book en ferie, som er børne- og familievenlig, og som kan give jer som familie mange gode timer og stunder sammen, som I sent vil glemme. Der er så mange muligheder, hvis I som familie, skal have nogle dejlige stunder i børnehøjde. Et godt valg, når det handler om ferieoplevelser med børn, er at booke et sommerhus.

Der er plads til at være barn i et sommerhus, og I har mulighed for at tage alt det praktiske med i sommerhuset, uden at skulle gå på kompromis med komforten.

Planlæg jeres ferie

Når I skal planlægge jeres ferie, så skal I gøre jer det klart, hvor I gerne vil booke jeres sommerhus. Det kan være, at I gerne vil være tæt på stranden, tæt på indkøbsmuligheder eller andre kriterier? I kan også have nogle præferencer i forhold til, hvor henne i landet det skal være.

Det kan være at I afhængig af jeres barns alder, skal overveje hvor langt i gerne vil køre. Jo yngre barnet er, jo tættere på hjemmet, kan det være en fordel for jer at overnatte. Hvis i drømmer om gode ferieminder i et sommerhus, så planlæg gerne forud. I kan se mere på sologstrand.dk, hvor I nemt og uden besvær booker jeres næste sommerhus oplevelse for familien.

Pakkeliste til ferien- hvad skal i huske

Når i skal til at afsted på jeres sommerhus tur, så er det vigtigt at i husker alt det nødvendige til jeres børn. Med en nem google søgning kan i finde forskellige forslag til en færdig pakkeliste for jer med børn. De gængse og vigtige ting, er selvfølgelig at der er styr på bleer, eventuel medicin, tandbørstning osv. Det er ikke raketvidenskab, men alligevel er det vigtigt at have med på turen. Noget andet er, om I ønsker at handle ind, når i kommer derhen. Ellers kan babymos osv. også være en god idé at have med i forvejen, så ikke skal bruge tid og energi på turen til alle de praktiske opgaver.

Husk at nyde ferien undervejs

Når I er afsted, så husk at nyde turen mens I er der. Tag gerne lidt ekstra tid om morgenen, nu der ikke er nogen, der skal på arbejde eller i daginstitution. Nyd også gerne nogle dejlige stunder med børnene i form af oplæsning fra bøger, brætspil, leg på gulvet og andre herlige oplevelser, som giver gode minder i lang tid. Når I er på ferie, så kan I opleve, at I har et helt andet overskud til at møde børnene i børnehøjde, da I ikke har alle de hverdagsopgaver, I skal nå.

Glem aldrig de gode stunder i havde sammen

Sidst men ikke mindst, så er det bare en rigtig god idé, at I husker de stunder, I har med børnene. Lav eventuelt en fotocollage eller en fotobog efter turen, så I aldrig glemmer de vigtige stunder, I har med børnene. De er kun børn en gang, og med lidt billeder undervejs, så kan skabe gode og langvarige ferieminder, som I kan tale med dem om igen og igen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar