Slikposer til fødselsdag


Køb billigt slik online og lav flotte slikposer til fødselsdag selv.

Slikposer til fødselsdag

slikposer til fødselsdag - hariboDet kan hurtigt løbe op, hvis man skal købe ind i det lokale supermarked til de populære slikposer til fødselsdag, der traditionelt deles ud, når klassen er på besøg.

En enkelt slikkepind koster 2 kroner, et stykke chokolade en femmer, en lille Haribopose  3 kroner og pludselig har de relativt små slikposer til fødselsdag rundet 10 kroner og ser stadigvæk ikke særligt imponerende ud.

På nettet kan du få det samme slik til halvdelen af prisen – så løsningen er at købe indholdet til slikposer til fødselsdag online.

Her er langt bedre stykpriser og du kan tilmed handle stort ind til alle børnefødselsdage i familien, hvis du vil spare endnu mere. Desuden kan du bruge de små slikstykker i december som kalendergaver.

Slik har nemlig en rigtig lang holdbarhed.

Du kan f.x. spare 50% i forhold til butiksprisen på små poser fra Haribo her

Hvilket slik passer til slikposer til fødselsdag?

Små enkeltindpakkede ting er optimalt, når du blander slikposer til fødselsdag. Her er lidt forslag til, hvilket slik der egner sig specielt godt til formålet – og det bedste af det hele er, at prisen på hvert stykke slik faktisk kun i gennemsnit landet på 1. krone, hvis du handler ind her

Og du skal ikke være bekymret, hvis du ikke får al slikket brugt på én gang – I skal nok få det spist derhjemme.

slikposer-til-fødselsdag-maoamSlikposer-til-fødselsdag-slikposerslikposer-til-fødselsdag-shokolade
Slikposer-til-fødselsdagSlikposer-til-fødselsdag-slikkepindeslikposer-til-foedselsdag-dumle

Færdiglavede slikposer til fødselsdag?

slikposer-til-fødselsdagDu kan også købe færdiglavede slikposer til fødselsdag  i flere prisklasser – hvis du allerede nu ved, at du skal bruge mere end 50 poser.

Dem finder du her

Hvor meget skal man putte i slikposer til fødselsdag?

For det første er det vigtigt at tage børnenes alder i betragtning, når du skal lave slikposer til fødselsdag.

Børn i vuggestuealderen skal virkelig ikke have meget slik – og skal de overhovedet have noget, så nøjes med en enkelt lille Haribopose.

Børn i børnehaven får naturligvis også hurtigere mavepine end større børn – og desuden kan børnehavebørn måske ikke selv finde ud af at stoppe med at spise slik, før de har fået det skidt.

Skolebørn er lidt mere garvede og kan således klare mere i posen end børnehavebørn.

Det er dog vigtigt i alle tilfælde at huske, at børnene også får andet at spise – og at slikposer til fødselsdag skal ses som “det lille ekstra”/gevinst i skattejagt/afskedsgave og ikke et decideret måltid.

Hvornår skal man dele slikposerne ud?

Det bedste er at dele sine slikposer til fødselsdag ud som det allersidste inden festdeltagerne siger “tak for i dag”- medmindre altså slikposerne er en del af en konkurrence, eksempelvis en skattejagt.

Af flere årsager:

  • Børnene er mætte/lider ikke af sult
  • Du er sikre på, de har spist sig mæt i rigtig mad først
  • Børn, der reagerer kraftigt på sukker får ikke ødelagt oplevelsen ved at blive irritable foran alle vennerne
  • Forældrene har mulighed for selv at rationere slikket – de er jo ikke sikkert alle har samme regler hvad angår slik derhjemme

Hvorfor købe slikposer til fødselsdag online?

Nær den tyske grænse er der ikke langt til billigt slik og dermed billige slikposer til fødselsdag.

Det er der dog i stort set resten af landet og besparelsen ved at køre et par timer for at nå til grænsen kan sjældent opvejes af forbrug til benzin.

Derudover får du dine slikposer til fødselsdag leveret lige til døren – eller de forskellige slags slik du har bestilt, så du selv kan blande poserne.

Lyst til mere lækkert?

Så tjek artiklen Lakridseriet – lækker chokolade lakrids

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.