Skab magi i regnen med skønne paraplyer til børn

Når man er barn, skal der ikke meget til for at skabe en magisk stemning. Regnen kan være noget helt fantastisk, hvis du er i klædt det rigtige tøj og har en god, spændenden paraply over hovedet.

Skab jeres egne små eventyr i læ af en smuk paraply, der skifter farve når regnen drypper på den. Små fødder i gummistøvler, der hopper i vandpytter, så det drypper og sprøjter i flere meters afstand.

Tag en tur i 100 meter skoven med Peter Plys

Med en skøn, rød paraply og matchende gummistøvler kan en tur i skoven pludselig forvandle sig til et vaskeægte eventyr, hvor I langsomt bevæger jer rundt på eventyr i 100 meterskovren.

Når regnen begynder at falde begynder magien for alvor. De smukke paraplyer kan skifte farve og ændre udtryk, for at hjælpe fantasien på gled, når der skal leges i regnen.

Tag på opdagelse i junglen med Mowgli

Selv om der ikke er junglemotiver på den lille paraply, kan det hurtigt blive en vaskeægte opdagelsesrejsendes ly for tordenstormen, mens han er på eventyr i junglen.

Vandpytterne forvandler sig hurtigt til kviksand og de nedfaldne grene kan være slanger, der bugter sig på jorden, mens I kæmper jer frem i den ufremkommelige og våde jungle.

Regnen får farverne på paraplyen til at tråde frem som små ædelsten i en skat.

Besøg Ole og koglefolket i grantræernes skygge

Hvis du nogensinde har læst om Ole og koglefolket, ved du, at de små, livlige og nysgerrige kogler kommer til live, når der forsigtigt råbes ’hu hu hu, hu hu hu, hu hu hu’ ud over skovbunden.

PÅ tur i regnvejret kan i under paraplyen få hele skoven til at komme til live og finde jeres egne kaldeord, der vækker de forskellige folkefærd til live.

Paraplyen bliver jeres tag over fantasiens verden og jo mere det regner, des flere farver kommer der på den.

Lad fantasien lede

For de fleste af os voksne, er der lang vej til den fantasi og kærlighed til leg vi havde så naturligt i os som børn. Når vi vokser op og får vores egen familie og egne børn bliver den fantasi og leg vækket til live igen. En dag i regnen under en farvestrålende paraply til børn bliver hele verden ganske let et eventyr.

Farver, der træder frem i regnen

En sjov paraply, der holder små hoveder tørre i regnvejr kan være det, der overtaler poderne til at smutte udi regnen frem for at blive siddende indenfor og kukkelure.

Spændingen og forventningen til de farver, der kommer frem med regnen, gør selv den mest grå og våde dag til en dejlig oplevelse du kan dele med dit barn.

De skønne paraplyer beholder den grundfarve de har, men små motiver af dyr, natur og andre søde ting træder frem i klarere farver, når paraplyen bliver våd.

Det er en sød og underholdende gadget til de små, der ikke bryder sig om at bevæge sig ud i regnen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar