Se gode julefilm med børnene

JulefilmDer er ikke noget, der er mere hyggeligt, end når julen står for døren, og hvad er mere skønt end at sætte sig ned sammen med sine børn og se en god julefilm, mens man slænger sig i de lune tæpper og mæsker sig i den varme kakao? Er det noget, som du drømmer om? Så har du sikkert stået i det dilemma, som det altid er, når den rette julefilm skal udvælges.

Når du bruger alt for meget tid på udvælgelsen

Det er altid svært at finde ud af, hvilken film man skal se, når man virkelig skal hygge sig. Og nogle gange kommer man også ud for, at man rent faktisk bruger længere tid på at udvælge filmen og se diverse trailers igennem, end man egentlig gør på at se selve filmen – og det kan godt tage toppen af den hygge, som man håbede på.

Ingen gider at drikke lunkent kakao

Derfor bør man altid have forberedt den film, som man gerne vil se, før man sætter sig i sofaen med den varme kakao – altså, medmindre man ønsker at drikke kakaoen kold til filmen. Men hvordan gør man det? Ofte er det jo en meget spontan beslutning, man tager, når man vil hygge med børnene til en julefilm, og derfor har man ikke lige flere timer forinden lagt nogle tanker i det at finde en god og spændende film.

Når det hårde arbejde allerede er gjort for dig

Det handler derfor om at finde en film det helt rette sted i stedet for blot at søge efter en i blinde. Gøres det i blinde, tager det nemlig lang tid, og man har intet at forholde sig til udover en meget kort tekst, et lille billede og en kort trailer – hvis altså man vil bruge endnu mere tid på at finde en sådan frem.

Du skal bare kigge online

Og det sted findes der heldigvis online. Her er der samlet en lang række julefilm, som både børn og voksne kan få glæde af. Og udvalget gøres derfor meget lettere at forholde sig til. Påfør nogle parametre der stemmer overens med de ønsker og behov, som dig og dine børn har, og I vil pludselig opleve, hvor let det er at finde den helt rette julefilm til hyggen.

Gør ventetiden lettere

Det kan derfor næsten ikke være lettere at få noget hyggeligt samvær sammen med børnene, som helt sikkert vil sætte pris på en julefilm, der kan få dem i den helt rigtige stemning her op til jul. Se for eksempel en julefilm juleaftensdag, således børnene får en fornemmelse af, at dagen går hurtigere, og spændingen for de mange gaver således bliver til at holde ud.

Skru bare op for hyggen

Så varm du bare trygt kakaoen, smid lidt skumfiduser i for noget ekstra hygge og find den store slikskål frem, nu er det nemlig tid til, at dig og børnene skal se en god julefilm.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar