Sådan starter du din egen baby-blog

Baby blogI gamle dage valgte mange kvinder at lave en scrapbook når de ventede en lille ny. Men i dag er der flere og flere der ser familietilføjelsen som en oplagt mulighed for at oprette en blog. Derved er der mange flere som kan følge med i den spændende tid og minderne varer for evigt. Læs her hvordan du kan oprette en baby-blog.

Hvilket tema skal din baby-blog have?

Find et emne som du har interesse i. Det kan også være noget som du gerne vil lære mere om. Selvom det er rimeligt åbenlyst at du gerne vil starte en baby-blog, som hurtigt bliver til en mor-blog, så kan der være forskellige temaer. Der findes mødre med tvillinger som temaer, andre går mere op i mode mens madlavning også sagtens kan være et tema.

Når du har valgt navnet kan du sammenligne webhotellerne

Find ud af hvad der gør dig unik. Der er mange mor-blogge, men det betyder ikke at du ikke vil være succesrig. Det er som sådan ikke svært at blogge, det kræver blot tid og kræfter. Det kan sammenlignes lidt som at vedligeholde en ny træningsrutine. Hvis du holder den ved lige, kan du opnå resultater og muligvis ændre din livsstil.

Når du har fundet på et tema, skal du til at brainstorme navne. Når du er kommet frem til det bedste navn, kan du finde det bedste webhotel til din side. Men tjek nedenstående sektion før du vælger at bestille dit kommende webhotel.

Husk de sociale medier

Internettet er vokset så stort, at det ikke er nok blot at oprette en blog og udgive artikler. For at blive succesrig kræver det også at du er aktiv på andre sider. Det anbefales at du vælger 2-3 af de største sociale medier ud, alt efter dine kompetencer og din interesse.

I Europa vælger de fleste Facebook, Twitter og Instagram, mens Pinterest også er utroligt populært i f.eks. USA. I den sammenhæng er det vigtigt at du tjekker på de sociale medier at dit blognavn er tilgængeligt både på webhotellet (dit domæne) og på de sociale medier, hvor du ønsker at oprette en konto.

Networking med andre mor-blogs

Med tiden vil du lægge mærke til at det kræver ikke blot energi at skrive artikler, men også at følge med på de sociale medier. Du kan udvide dit netværk ved at følge flere blogs. Derudover kan du opnå popularitet ved at svare på kommentarerne som folk sender dig. De har investeret tid i at læse dine artikler og derfor bør du i det mindste trykke ”synes godt om” eller skrive et svar på kommentaren, hvis det skal være helt perfekt.

Bliv en influencer

Hvis du gør det rigtig godt, kan du potentielt gå hen og blive en influencer. En influencer er en offentlig person, f.eks. en blogger, som har indflydelse på trends og mode, og dermed hvad folk går ud og køber i butikkerne.

Virksomheder bruger influencers som en del af deres markedsføring, og bliver du en baby-influencer via din blog, kan du potentielt tjene penge på at anmelde babytøj og omtale barnevogne!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar